Neff V6540X1EU

Ce ti-ai putea dori de la o masina de spalat? Sa fie eficienta, adica sa aiba in dotare toate programele de care ai nevoie pentru a putea conferi ingrijirea corespunzatoare tesaturilor tale si sa te surprinda placut cu alte dotari pe care le detine. Pana la urma, curatarea perfecta a hainelor, perdelelor sau lenjeriilor de pat nu este un moft: este o necesita, iar fiecare utilizator modern trebuie sa aiba parte de un dispozitiv capabil de a face acest lucru. Iar daca sunteti in cautarea unei recomandari de top, va oferim o sugestie buna: masina de spalat rufe Neff V6540X1EU. (ACUM la reducere)

Neff V6540X1EU

Despre Neff V6540X1EU

Insa, Neff nu reprezinta o masina obisnuita. Ea are in dotare un uscator de rufe, fapt care ajuta utilizatorii sa se bucure de hainele lor curate, imediat dupa ce a fost incheiat procesul de spalare. Fara timp de asteptare, fara mirosuri neplacute care sa patrunda in haine din cauza umezelii.

Neff V6540X1EU
Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Neff V6540X1EU, 1400 RPM, 7 kg spalare/4 kg uscare, 60 cm

Povestea Neff V6540X1EU nu se opreste aici, ci merge mai departe. Acest produs promite o multime de dotari smart. Si iata-le pe cele mai importante.

Despre Neff V6540X1EU

Masina de spalat rufe Neff V6540X1EU – un tip de masina care concureaza cu marile branduri

Citeste si despre Bosch WTM85250BY

Neff nu este o companie atat de populara pe meleagurile romanesti. Insa, nu acelasi lucru il putem spune si despre straini. Acestia apreciaza masina datorita atributelor sale bune si o aleg sa fie parte din echipamentul de firma precum cel pentru hoteluri sau pensiuni. Mai precis, acele locuri in care se spala cantitati mai mari de rufe.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Trebuie tinut cont de faptul ca acest dispozitiv este unul incorporabil, ceea ce inseamna ca el poate fi usor integrat in mobilierul din camera in care urmeaza sa fie asezata. Si da, masinile de acest timp chiar ajuta la economisirea de spatiu. Si fac asta considerabil.

Trebuie sa vorbim mai intai de capacitatea acestei masini. Ei bine, ea este de 7 kg atunci cand vine vorba de spalarea rufelor si de 4 kg atunci cand vine vorba de uscare. Acestea sunt valorile maxime acceptate in cuva masinii, insa poate fi vorba si de mai putin. Dincolo de asta, cand vorbim despre acest produs, vorbim despre un numar de rotatii bun, respectiv 1400.

Citeste si despre Beko WTE10744XW0

Acestea sunt ideale pentru masinile moderne si confera rapiditate. Veti vedea, de exemplu, ca in cazul programelor pentru rufe delicate, asa cum sunt unele rochii sau bluze, veti alege un numar mai mic de rotatii pentru ca acestea sa nu se deterioreze. Sunt foarte sensibile, iar firele din tesaturile lor pot fi agatate destul de usor.

Referitor la programe, nu putem spune decat ca le are pe toate. Exista programe rapide, pentru cei care se grabesc, programe pentru pete dificile, pentru lana sau pentru bumbac. Consumul in ceea ce priveste energia electrica este putin mai mare decat in cazul masinilor obisnuite, deoarece un dispozitiv precum Neff V6540X1EUconsuma mai mult din cauza uscatorului. Acesta este destul de solicitand din punct de vedere energetic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul produsului prezentat este piperat. Este o investitie destul de costisitoare pentru utilizatorul obisnuit, insa masina de spalat rufe merita tot respectul pentru ceea ce ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply