Miele WTZH730

Una dintre marile probleme cu care se lupta multi dintre noi este faptul ca locuinta nu este una suficient de spatioasa pentru a aduce toate electrocasnicele pe care le doriti sau de care aveti nevoie. Avantajul mojor in ceea ce priveste aceasta problema este faptul ca exista si modele care pot ajuta sa va bucurati de tot ceea ce inseamna confort si utilitate si fara prea multe sacrificii iar Miele WTZH730 poate fi asa ceva.(cea mai buna oferta AICI)

Miele WTZH730

Despre Miele WTZH730

Un astfel de electrocasnic insa poate fi foarte usor asociat si cu unele activitati profesionale si nu doar cu pozitia in cadrul unei locuinte. Pentru a vedea exact unde poate fi prezent Miele WTZH730 putem sa vedem cam tot ce inseamna caracteristicile sale fie ca este vorba despre cele constructive sau despre cele functionale.

Miele WTZH730
Masina de spalat rufe cu uscator Miele WTZH730, Spalare 8 kg, Uscare 5 Kg, 1600 rpm, Clasa A, Alb

Pentru multi poate conta mult mai mult pretul de achizitie decat partea de utilitate si caracteristici insa pretul poate fi unul justificat.

Despre Miele WTZH730

Miele WTZH730 2 in 1

Citeste si despre Whirlpool TDLR 65230

Cum am pornit discutia de la partea de spatiu pe care il poate avea sau nu il are locuinta putem sa trecem la analiza acestui model Miele WTZH730 prin perspectiva de a utiliza doua electrocasnice in unul singur. Posibilitatea de a utiliza o masina de spalat rufe si un uscator de rufe in cadrul aceluiasi model poate fi cu siguranta mai mult decat isi poate dori oricine are o locuinta mai redusa ca si suprafata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Chiar daca sunt doua electrocasnice in unul singur si gabaritul poate sa fie unul putin mai generos insa cu siguranta nu este vorba despre unul egal cu a doua electrocasnice puse unul langa altul. Veti avea pentru partea de greutate una de 102kg iar pentru dimensiune una de 85 x 59.6 x 71.4 cm insa la aceasta mai punem si partea de incarcare frontala si deschiderea hubloului.

Pentru pozitionare conteaza cu siguranta dimensiunea insa pentru utilizare conteaza functiile si programele. Utilizarea masini de spalat inseamna o capacitate de incarcare de pana la 8kg dar si prezenta unui numar de 21 programe de spalare si aici putem mentiona doar cateva speciale precum cel dedicat perdelelor, cel pentru perne sau pentru articole umplute cu puf.

Citeste si despre AEG T8DEA68S

Tot ca si beneficii pentru spalare veti avea la acest model Miele WTZH730 si semnalizarea finalizarii programului sau spalarea rapida cu ajutorul unui program de 20minute la care putem adauga si ceea ce inseamna viteza de centrifugare de pana la 1600 rpm.

Functia de uscare a rufelor este cea care inseamna in primul rand o capacitate de incarcare de pana la 5kg insa si aici veti avea pentru o utilizare eficienta un numar de 17 programe pe care sa le folositi. Alegerea unui program potrivit poate sa insemne o uscare rapida, o uscare mixta, una anti-bacteriana, una anti-sifonare sau una de impermeabilizare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca toate functiile si tehnologiile prezentate pana acum nu v-au convins ca Miele WTZH730 este un model performant si care poate sa isi faca loc si intr-o curatatorie vom mai avea unele elemente de analizat si aici punem eficienta energetica specifica clasei A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply