Miele TCJ 690 WP

In cazul in care nu stiati, Miele este un producator bun in materie de masini de spalat, fiind printre cei care au lansat trendul unor excelente dispozitive care curata bine rufele, fara a le deteriora. Insa, asta nu este tot. Miele a venit cu ceva in plus. A venit cu procesul de uscare, un detaliu care usureaza semnificativ viata celor care obisnuiesc sa spele foarte des rufelor. Tocmai de aceea, lansarea pe piata a unui uscator precum Miele TCJ 690 WP ne face sa avem incredere in ceea ce brandul promite. (vezi disponibilitatea)

Miele TCJ 690 WP

Despre Miele TCJ 690 WP

Si nu este vorba doar de buna reputatie a firmei, ci si despre atributele pe care acest uscator de rufe le aduce. Astfel, dati-ne voie sa va prezentam modelul Miele TCJ 690 WP, cu toate detaliile care il fac un produs fara exceptie.

Miele TCJ 690 WP
Uscator de rufe Miele TCJ 690 WP, Pompa de caldura, SteamFinish, 9 kg, Clasa A+++, Alb

Mai intai de toate, o sa vorbim despre tehnologia EcoDry. Aceasta nu doar ca determina performanta in materie de uscare, ci este si un plus in ceea ce priveste economic. Pe toata durata utilizarii acestui uscator bun, EcoDry include un sistem de filtrare si un schimbator de caldura care influenteaza in mod pozitiv consumu, dar si durata de functionare.

Despre Miele TCJ 690 WP

Uscator de rufe Miele TCJ 690 WP – un uscator de la un producator de renume

Citeste si despre Bosch WTR85V10BY

Si daca tot vorbeam anterior despre eficienta energetica in cazul modelului Miele TCJ 690 WP, trebuie avut in vedere faptul ca acest dispozitiv smart a primit calificativ A++. Acest lucru se datoreaza compresorului controlat care functioneaza in parametrii energetici optimi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Utilizatorii acestui uscator spun ca nu au vazut nicio influenta negativa asupra facturilor la energie electrica de cand au optat pentru acest model. Schimbatorul de caldura prezent in cazul modelului Miele TCJ 690 WP este un mare plus deoarece el nu necesita un proces amplu de intretinere. Cu alte cuvinte, acesta nu necesita o curatare. El poate fi pastrat vreme indelungata.

Panoul frontal al acestui uscator Miele TCJ 690 WP este realizat din email. Astfel, acesta se dovedeste foarte rezistent la procesul de coroziune, subtante alcaline sau zgarieturi. Uscatorul se dovedeste foarte usor de curatat.

Citeste si despre Electrolux EW8H258B

Miele TCJ 690 WP se dovedeste si un dispozitiv destul de silentios. Atat carcasa, cat si circuitul intern al curentilor de aer sunt gandite pentru a minimiza vibratiile. Acest lucru face ca uscatorul sa poata fi pornit chiar si atunci cand ceilalti membri al locuintei dorm.

Un alt atu al acestui model este filtrul de scame. Scamele sunt deosebit de enervante atunci cand se prind de haine. Insa, filtrul modelului Miele TCJ 690 WP are un indicator de tipul ”clean airways” care se activeaza usor si care ajuta la indepartarea acestora. Filtrele pentru scame sunt mentinute mereu in functiune, astfel incat hainele sa isi pastreze aspectul placut.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Iar in cazul in care va intrebati ce se intampla cu apa din interiorul acestui uscator de rufe, va precizam ca modelul Miele TCJ 690 WP, cu pompa de caltura, are incorporat un sistem care determina scurgerea condensului prin intermediul unui furtun. Apa se poate scurge astfel direct in chiuveta sau toaleta, fara a imprastia mirosuri neplacute sau reziduri. Acestea fiind zise, investitia intr-un astfel de produs merita si este necera pentru cei care isi doresc un produs de calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply