Miele TCE530WP

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 20.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Timpul de uscare al rufelor spalate dureaza de regula functie de anotimp si asta pentru ca vara acestea sunt uscate mai mult afara iar iarna in interior insa fiecare situatie poate sa vina cu dezavantajele sale. Toate problemele legate insa de uscare rufelor se pot rezolva prin aducerea in sprijinul vostru a unui uscator de rufe precum modelul Miele TCE530WP.(oferta de AZI aici)

Miele TCE530WP

Despre Miele TCE530WP

Fiind vorba despre partea de achizitie a acestui model putem sa vedem un usor dezavantaj si acela este marcat de pretul de achizitie pe care Miele TCE530WP il are. Totusi daca este sa privim la lista de caracteristici si functii sau elemente pe care le ofera acest model putem sa avem totusi o explicatie pentru care pretul atinge acest nivel.

Miele TCE530WP
Miele TCE530WP

Uscator de rufe Miele TCE530WP, 8 Kg, Pompa de caldura, 11 programe, Clasa A+++, Alb

Detaliind toate elementele si toate caracteristicile putem sa ajungem si la o intelegere a tuturor beneficiilor pe care le poate oferii un astfel de uscator.

Despre Miele TCE530WP

Uscare sigura cu Miele TCE530WP

Citeste si despre Samsung WW60J3083LW

Cei care vor pot sa puna in balanta posibilitatea ca un astfel de uscator sa fie folosit in detrimentul unor metode de uscare traditionale sau improvizate sau poate fi vorba despre aducerea Miele TCE530WP in locul altui model. In oricare dintre situatii veti avea de luat in calcul si partea de gabarit a acestui model iar prin gabarit se intelege mai mult dimensiunea sa masurand 85cm in inaltime, 59.6 cm in latime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Pentru partea de transport si de asezare veti mai avea si partea de greutate fiind un model care cantareste 58 kg. Elemente ce pot fi importante pentru cand ii veti alege locul potrivit mai sunt si lungimea cablului de alimentare de 2m dar mai ales faptul ca Miele TCE530WP este un uscator cu incarcare frontala si are un hublou cu o deschidere spre stanga.

Pana acum am atins mai mult partea de caracteristici constructive insa trecerea la partea de functionare si de utilizare se poate face tot prin intermediul unor elemente vizibile si mai exact panoul de control. Veti avea posibilitatea de a stabili exact functiile sau programele dorite de functionare prin intermediul unor elemente mecanice dar si digitale.

Citeste si despre Sharp ESFC8104W3EE

Lista de functii disponibile sau posibile pentru utilizare incepe cu faptul ca veti putea sa uscati o cantitate de pana la 8kg ceea ce nu este putin iar procesul de uscare se desfasoara cu un consum de putere in program standard de 1.73 kWh si cu un nivel de zgomot maxim de 66 dB.

Cu siguranta prin functionare se intelege si uscarea efectiva ce poate fi realizata cu ajutorul unuia dintre cele 11 programe disponibile. Intre acestea veti putea gasi util un program pentru camasi, poate unul pentru denim sau poate un program de impermeabilizare. Lista de functii sau caracteristici mai poate cuprinde si cea de precalcare, tehnologia EcoDry, Perfect Dry sau partea de consum de energie electrica specifica clasei de eficienta A+++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O uscare rapida este foarte importanta pentru oricine insa daca aceasta se poate obtine intr-un mod avantajos, cu un consum de resurse eficient si cu o atentie sporita acordata tesaturilor atunci Miele TCE530WP poate fi cel care face asta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply