LG FH4U2VDN1

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca va place tehnologia LG, dati-ne voie sa va prezentam un produs eficient din gama lor: masina de spalat rufe LG FH4U2VDN1, un model elegant si eficient, imbracat in carcasa de culoare alba, cu dimensiuni potrivite ce respecta tiparele clasice. (Doar acum la reducere)

LG FH4U2VDN1

Despre LG FH4U2VDN1

Aceasta masina de spalat inseamna un numar de 1400 de rotatii pe minut, ceea ce este suficient pentru cei care vor sa curete rapid si bine rufele. De regula, cele 1400 de rotatii intra in functie atunci cand utilizatorul se confrunta cu pete greu de indepartat precum cele de ulei sau mancare. Desigur, nici siropurile, ceara, parfumul sau cafeaua nu se lasa mai prejos. Insa, gratie unor programe bune, LG a fost proiectata pentru a face fata provocarilor.

LG FH4U2VDN1
LG FH4U2VDN1

Masina de spalat rufe LG FH4U2VDN1, 9 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Dincolo de asta, produsul are o multime de atribute care merita laude. Mai jos, am surprins cateva dintre cele mai importante pentru utilizatorii care iau in considerare o astfel de achizitie buna.

Despre LG FH4U2VDN1

Masina de spalat rufe LG FH4U2VDN1 – generoasa cu utilizatorii

Citeste si despre Bosch WTM85250BY

Cand vorbim de generozitatea acestei masini de spalat rufe, ne referim in special la capacitatea sa de 9 kg. Este o capacitate foarte buna, ceea ce face din masina o achizitie ideala pentru familiile mari, de 4-5 membrii, care obisnuiesc sa spele rufe saptamanal. De regula, media in ceea ce priveste masinile de spalat este undeva la 6-7 kg. Dincolo de acest lucru, masina este ideala pentru rufe de dimensiuni mari precum lenjeriile de pat, prosoapele, puloverele de iarna si altele asemenea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe LG FH4U2VDN1 este si foarte generoasa atunci cand vine vorba de economisire. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna mai putin detergent consumat, mai putina apa, mai putina energie electrica. Aceasta din urma este chiar un mare plus, avand in vedere faptul ca banii pe care utilizatorul obisnuit ii scoate din buzunar pentru curent sunt destul de multi.

Pentru producatorii acestei masini de spalat rufe, reducerea duratei unui program de spalare este vazut ca o modalitate de a realiza importante economii de apa si energie, performantele fiind mentinute la aceleasi standarde. Astfel, prin activarea functiei cunoscuta drept TurboWash™, un program obisnui de spalare este de doar 59 de minute. Ca sa va faceti o idee, in cazul altor masini de spalat, el dureaza cel putin o ora si jumatate.

Citeste si despre Electrolux EWF1274BW

Dincolo de asta, o analiza atenta ne-a facut sa ne dam seama de faptul ca LG Turbowash™ este capabil de a reduce considerabil consumul de energie cu pana la 15 procente. Iar in cazul consumul de apa, lucrurile stau si mai bine deoarece vorbim de pana la 40 de procente reducere.

Motorul masinii face ca ea sa fie mult mai silentioasa, chiar si atunci cand sunt activate rotatiile la numarul lor maxim. Totodata, daca acesta este folosit cu un detergent bun, cu balsam si cu un produs anti-calcar, durata de functionare a masinii de spalat, adica durata sa de viata, va fi mult mai mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, acesta este unul bine stabilit. Este un pret care face ca produsul LG sa se epuizeze rapid din magazinele de profil. Asa ca mare atentie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply