LG F4J7VY2S

Cautati o masina de spalat care sa stea bine la capitolul functii, programe, capacitate, dar si economisire de energie electrica? Atunci nu trebuie sa mai colindati prin magazine, ci trebuie sa va opriti privirile asupra masinii de spalat rufe LG F4J7VY2S, un produs care cuprinde toate atributele pe care vi le-am mentionat anterior. (vezi disponibilitatea)

LG F4J7VY2S

Despre LG F4J7VY2S

Capacitatea acestei maisni este destul de generoasa. Ea vine cu 9 kg suficiente pentru o intreaga familie, formata din 3 sau 4 membrii. Daca sunteti mai putini, puteti apela cu incredere la masina de spalat, deoarece ea va ajuta sa va bucurati de suficient spatiu pentru a spala lenjeriile, gecile mai groase, paturile sau altele asemenea. Astfel, investitia se va dovedi una care merita.

LG F4J7VY2S
Masina de spalat rufe LG F4J7VY2S, Direct Drive, SpaSteam, Turbowash, Wifi, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Argintiu

Numarul de rotatii este si el la fel de generos precum restul atributelor, el ajungand la 1400 rpm. Desigur, nu sunteti obligati sa setati masina la acest nivel. Puteti opta pentru 1000 sau 1200 rpm.

Despre LG F4J7VY2S

Masina de spalat rufe LG F4J7VY2S – cateva aspecte despre acest produs care noua ne-a atras atentia

Citeste si despre Samsung WW60J3283LW

Masina de spalat rufe LG F4J7VY2S este cunoscuta pentru programul sau special care duce la combaterea alergenilor. Inchipuiti-va numai cat de rau este sa va confruntati cu alergie la ambrozie, iar polenul acestei plante salbatice care se gaseste pretutindeni sa fie imprastiat direct pe hainele dumneavoastra. Ar fi un adevarat chin pentru ca ar trebui sa stranutati si sa va stergeti nasul in permanenta. Ca sa nu mai vorbim de durerile de cap, de gatul care v-ar ustura sau altele asemenea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Insa, din fericire, cu ajutorul unui program precum cel de la LG, nu aveti de ce sa va faceti griji. Acesta indeparteaza orice fel de alergeni, oferind performante in spalarea rufelor in materie de 99,9%. Gata cu alergenii care va afecteaza caile respiratorii si va dau batai de cap. De acum va bucurati de haine perfect igienizate.

Masina de spalat rufe ofera libertate utilizatorului. Astfel, acesta poate adauga articole vestimentare, chiar si dupa ce programul a inceput. In primele secunde in care acesta a realizat ca a uitat ceva, poate deschide vuva masinii si adauga articole vestimentare. Totul se realizeaza prin functia „Add item”. Iar asta se intampla indiferent de tipul de program selectat. Asa ca nu conteaza daca optati pentru program bumbac sau alte tipuri de materiale.

Citeste si despre Bosch WAW28560EU

Functia numita 6 Motion DD determina o miscare uniforma si eficienta a tamburului, astfel incat hainele sa nu se scamoseze sau deterioreze. Totodata, acesta genereaza un zgomot putin mai redus, ceea ce face ca masina de spalat sa poata fi folosita chiar si seara, cand unele persoane dorm. Astfel, atunci cand vreti sa va ocupati de spalare rufelor, nu trebuie sa va deranjati copiii.

Un alt avantaj al acestui produs este faptul ca vine cu un motor foarte rezistent. Acesta face fata provocarilor. Acest lucru se realizeaza datorita materialelor de calitate. Astfel, acesta beneficiaza de garantie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestei masini este in concordanta cu ce ofera. Nu este un pret exagerat, ci este un pret potrivit dotarilor de care da dovada.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply