LG F4J5VY4W

Avand in vedere ca spalarea este o activitate care se desfasoara saptamanal, uneori poate chiar de mai multe ori pe saptamana, investirea intr-o masina buna, care sa aiba o capacitate generoasa mare si sa vina si cu o serie de programe adecvate utilizatorului, nu este un moft, ci este un aspect imperios. Astfel, recomandarea din acest articol este masina de spalat rufe LG F4J5VY4W. (Doar acum la reducere)

LG F4J5VY4W

Despre LG F4J5VY4W

Produsul beneficiaza de buna reputatie a unui producator de renume, precum LG, dar este in acelasi timp si o alegere excelenta pentru cei care au multe rufe de spalat. Astfel, capacitatea sa este de 9 kg. Acestea pot fi adaugate cu lejeritate in cuva masinii de spalat. Iar un sfat pe care ne face placere sa vi-l oferim: cu cat intentionati sa spalati mai rar, din cauza lipsei de timp, este recomandat sa alegeti o masina de spalat cu o cuva mai generoasa.

LG F4J5VY4W
Masina de spalat rufe LG F4J5VY4W, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, Spa Steam, Alb

In plus, numarul de rotatii al acesteia este de 1400 RPM, ceea ce inseamna o stoarcere rapida. Desigur, pentru rufele mai delicate, inclusiv pentru lenjeriile de pat, recomandam reducerea numarului de rotatii. Motivul? Evitarea deteriorarii sau a scamosarii.

Despre LG F4J5VY4W

Masina de spalat rufe LG F4J5VY4W – un aliat de nadejde al rufelor curate

Citeste si despre Arctic DAPL711AW

LG F4J5VY4W esre genul de masina de spalat rufe care ajuta utilizatorul sa economiseasca sume importante de bani atunci cand vine vorba de factura la energie electrica. Astfel, ea face parte din cea care este considerata cea mai economica gama: A+++. Consumul este mic, comparativ cu alte modele care sunt situate in clasa A+ sau A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

LG F4J5VY4W este si genul de produs care vine cu o multime de programe de spalare, adaptate tuturor tesaturilor: de la blugi si lenjerii de pat din bumbac, la poliester si alte materiale care necesita o atentie mai speciala.

La toate acestea, adaugam tehnologia pe baza de abur. Aceasta este necesara pentru a igieniza perfect hainele, inclusiv cele confectionate din materiale mai delicate. Mai precis, in cazul acestui model de masina de spalat rufe vorbim despre programul special numit Allergy Care. Acesta foloseste puterea aburului pentru a putea dezinfecta hainele si ai ajuta pe cei care au probleme cu respiratia sau cu alergiile. Este un program foarte bun, in special pentru parintii cu copii.

Citeste si despre Indesit IWC91082ECO(EU)

Masina de spalat rufe LG F4J5VY4W permite adaugarea de haine, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utilizatori. Astfel, daca acestia uita sa bage la spalat un pulover de care au nevoie, pot opri activitatea masinii in primele minute si pot deschide cuva pentru a adauga noul produs.

Programele sunt create pentru a corespunde tuturor tipurilor de tesaturi. Tamburul masinii se misca uniform in mai multe directii, fara a prinde firele si fara a le deteriora.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul nu este mare, avand in vedere capacitatea buna, clasa economica si tehnologia pe baza de abur care isi face treaba bine atunci cand vine vorba despre igienizarea completa. Recomandam masina de spalat mai ales in cazul celor care au copii mici si incearca din rasputeri sa respecte normele de igiena in ceea ce priveste spalarea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply