LG F2J6QY8S

In ziua de azi foarte multe persoane sufera de diverse tipuri de alergii, insa, din pacate, acestea sunt destul de dificil de tinut sub control chiar si in propriile locuinte. Mai ales atunci cand vine vorba de copii, atentia asupra a tot ceea ce se petrece in jur trebuie sa fie si mai mare. Masina de spalat rufe LG F2J6QY8S (cel mai mic pret doar aici) reprezinta un ajutor de nadejde ce lupta impotriva alergenilor de diverse forme.

LG F2J6QY8S

Despre LG F2J6QY8S

Pe langa faptul ca isi duce la bun sfarsit misiunea de a indeparta urmele de murdarie de pe orice tip de material, reduce cu pana la 99.9% mai multi alergeni, precum ar fi acarienii. Astfel, inclusiv calitatea vietii este imbunatatita considerabil.

LG F2J6QY8S
Masina de spalat rufe LG F2J6QY8S, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Afisaj LED, Steam, Inverter Direct Drive, 6 Motion, Functii Smart, NFC, 60 cm, Argintiu

Din sutele de modele de masini de spalat rufe de pe piata,  LG F2J6QY8S pare sa satisfaca cat mai mult si mai bine nevoile si cerintele utilizatorilor. In general, acest model este frecvent achizitionat de familiile ce sunt alcatuite din aproximativ 3 membri, intocmai pentru ca si capacitatea acestuia e de 7 kg.

LG F2J6QY8S

Scurta prezentare a masinii de spalat rufe LG F2J6QY8S

Referitor la specificatiile acesteia , important de mentionat este faptul ca aceasta masina de spalat rufe LG F2J6QY8S ce prezinta o eficienta energetica de Clasa A+++, are o viteza de 1200 de rotatii pe minut, si este si foarte silentioasa, in sensul ca nivelul de zgomot in procesul de spalare e de 55 dB, iar in cel de centrifugare de 72 dB. Astfel, aceasta poate fi utilizata fara probleme chiar si atunci cineva din locuinta se odihneste, intocmai pentru ca somnul nu-i va fi perturbat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acest model vine in intampinarea chiar si a celor mai pretentiosi utilizatori cu noi tehnologii extrem de practice, printre care se numara: NFC, SteamSpa, 6 Motion DD, Selector centrifugare, Autodiagnosticare, Functie reset, Oprire si adaugare si multe altele. Astfel, misiunea de a spala devine mult mai eficienta pentru oricine. Chiar si pe partea funciilor de siguranta s-a pus un accent deosebit, intocmai pentru ca surprinde cu 4 exceptionale astfel de functii: Sistem detectare spuma, Blocare acces interfata, Semnalizare finalizare program si Intrerupere program.

Masina de spalat rufe LG F2J6QY8S: cea mai buna alegre pentru persoanele alergice si copii

Mai mult decat atat, masina de spalat rufe LG F2J6QY8S impresioneaza placut si prin numeroasele programe de spalare, printre care se enumera si cele pentru lenjerii, lana, bumbac sau rufe delicate. Bineinteles, exista si posibilitatea de a seta un program rapid de doar 30 de minute care sa inlature in totalitate murdariile usoare de pe orice material textil.

In ceea ce priveste designul, masina de spalat rufe LG F2J6QY8S defineste cu adevarat luxul si bunul gust. Aceasta este de culoare argintie si atrage atentia tuturor prin eleganta sa. In plus, dimensiunile sale ii permit sa fie montata atat in spatiile foarte extinse, cat si in cele usor reduse, intocmai pentru ca masoara in adancime 56 cm, in latime 60 cm, iar in inaltime 85 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, nu ramane nicio urma de indoiala ca investitia in masina de spalat rufe LG F2J6QY8S este una extraordinar de avantajoasa, intocmai pentru ca impresioneaza prin functionalitate, design, calitate si pret.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo