LG F2J6HM0W

Diferentierea masinilor de spalat moderne se realizeaza, de regula, prin trei atribute: numarul de programe � cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine, design � adesea preferate sunt masinile cu foarmat slim, dar incapatoar si uscatoarele � nu toate dispozitivele usuca hainele, dupa ce acestea trec prin procesul de spalare. Insa, modelul de masina de spalat rufe cu uscator Slim LG F2J6HM0W este o exceptie. Asa cum indica si denumirea sa, le are pe toate. Aceasta isi face treaba cum stie mai bine, incorporand toate detaliile amintite mai sus. (Doar acum la reducere)

LG F2J6HM0W

Despre LG F2J6HM0W

Designul acestei masini este simplu, dar slim. Carcasa sa are culoarea alba, insa cuva este neagra. Aceasta conferta produsului eleganta. Dimensiunile sunt de 45 cm x 60 cm x 85 cm. Desi produsul este slim, masina are totusi o greutate de 64 de kg.

LG F2J6HM0W
Masina de spalat rufe cu uscator Slim LG F2J6HM0W, 1200 RPM, 7 kg spalare/4 kg uscare, Inverter Direct Drive, 6 Motion, Smart Diagnosis, NFC, 45 cm, Alb

Viteza de centrifugare pe care producatorii au oferit-o acestui produs este de 1200 rpm. Numarul maxim de kilograma care pot fi spalate este de 7, in timp ce la uscat masina permite introducerea a 4 kg de haine.

Despre LG F2J6HM0W

Masina de spalat rufe cu uscator Slim LG F2J6HM0W � stie ce este bine pentru tesaturi

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Aceasta masina de spalat rufe nu vine singura, ci are in dotarea sa un uscator. Acesta se ocupa de uscarea rufelor, dupa ce acestea au fost spalate si igienizate. Acest lucru inseamna foarte mult, pentru toti utilizatorii care nu au vreme de pierdut si care isi doresc ca hainele lor sa poata fi purtate, imediat ce sunt scoase din masina de spalat. Si totul fara ca ele sa capete mirosuri neplacute. Daca ati uitata vreodata rufele in masinile de spalat obisnuite, probabil intelegeti despre ce este vorba.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Prin faptul ca masina include si uscator ea aduce un mare beneficiu. Dincolo de timpul economisit, putem vorbi si de un spatiu mai organizat si mai putin aglomerat. Stiti cat de mult pot ocupa rufele atunci cand sunt intinse la uscat, in baie sau pe balcon.

Insa, nu este si cazul masinii de spalat rufe cu uscator Slim LG F2J6HM0W. Referitor la clasa de eficienta energetica, aceasta este reprezentata de clasa B. Acest lucru nu inseamna ca masina nu ofera performante bune, insa, ea consuma mai mult, din cauza uscatorului. Daca insa cautati un produs mai economic, ar fi bina sa alegeti unul din clasa A sau A+.

Citeste si despre Beko WMY71483LB2

Un alt atribut de care dispune LG F2J6HM0W este faptul ca ea permite adaugarea treptata de articole. Daca s-a intamplat sa uitati un articol vestimentar, precum o bluza, o fusta sau ceva asemenator, nicio problema. O puteti adauga printr-o simpla apasare a butonului �Add item�. Si totul se va realiza fara a pune in pericol procesul de spalare. Sau buna functionare a masinii in general.

Motorul acestui produs este inteligent si actioneaza direct, simplu si eficient. El se dovedeste fiabil si silentios. Tocmai de aceea, nivelul de zgomot este si el considerabil redus. Iar garantia motorului, mai ales daca se folosesc produse care il protejeaza de calcar, este considerabil crescuta. Aceasta poate ajunge lejer la 10 ani.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand in vedere faptul ca este vorba de o masina de spalat rufe cu uscator, pretul este ceva mai mare decat in cazul modelelor obisnuite.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply