LG F12C3QD

Pentru toti cei care au nevoie de o masina de spalat rufe bune, o recomandare a expertilor care au testat mai multe modele de pe piata ramane masina de spalat rufe LG F12C3QD. Aceasta din urma nu doar ca este economica si isi face treaba bine, ci si are un design aparte, usor elegant. (vezi oferta de AZI)

LG F12C3QD

Despre LG F12C3QD

Nu, nu este vorba de o masina de spalat slim, pentru cei care sunt interesati de un astfel de produs, ci mai degraba de un model potrivit ca dimensiuni: 55 cm adancime x 60 cm latime x 85 cm inaltime. Greutatea este potrivita si este de 61 kg.

LG F12C3QD
Masina de spalat rufe LG F12C3QD, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Tipul de incarcare al masinii este standart, realizandu-se frontal. Totodata, nivelul de zgomot al acestui produs este de doar 54 de db.

Despre LG F12C3QD

Masina de spalat rufe LG F12C3QD – o viata mai buna, cu o masina de spalat mai buna

Citeste si despre LG F1496ADP3

Aceasta masina de spalat rufe marca LG inseamna, in primul rand, o viata mai buna pentru utilizatorii sai. Astfel, ea este capabila sa duca la importante economii de energie electrica, apa si detergent. Toate acestea se datoreaza urmatoarelor criterii: ea face parte din clasa A+++, ceea ce vizibil imbunatateste performantele de spalare, fara a fi nevoie de un consum mare. Acest lucru este important pentru cei care s-au saturat sa scoata din buzunar o mica avere, luna de luna, cand vine factura la energie electrica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Apoi, mai este vorba si de faptul ca ea vine cu o capacitate de incarcare medie: 7 kg. Intr-adevar, exista si masini de spalat rufe care vin cu o capacitate mai mare, respectiv 9-10 kg, insa pentru o persoana care locuieste singura sau pentru o familie cu 2-3 membrii, o astfel de masina de spalat precum cea din gama LG este mai mult decat suficienta.

Masina de spalat din gama LG inseamna un motot atasat direct pe zona de centru a tamburului. Acest lucru determina 1200 de rotatii pe minut, ceea ce fac masina foarte eficienta din punct de vedere a performantelor de spalare, chiar si atunci cand vine vorba de haine ceva mai murdare. Stiti foarte bine cat de dificile pot fi unele pete si ce batai de cap pot da ele utilizatorilor.

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Masina de spalat rufe LG F12C3QD inseamna un nivel de zgomot redus. Acest lucru se datoreaza faptului ca ea nu are zgomit de frecare. Astfel, acest model este mult mai silentios decat altele cu caracteristici de spalare asemeneatoare.

Dincolo de acest lucru, producatorii modelului l-au inzestrat cu o durabilitate crescuta. Masina de spalat rufe contine mai putine piese care se pot uza. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate, capabile sa treaca testul plin de provocari al timpului. Iar acest test este cauzat de depunerile de calcar – inamicul de temut al masinilor de spalt rufe sau apa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand in vedere faptul ca am trecut in revista toate aceste atribute ale masinii de spalat rufe LG F12C3QD, este timpul sa vorbim putin si despre pret. Pretul nu este modest, dar, in timp, investitia este amortizata prin economisirile facute la factura de energie electrica. Asadar, produsul este unul care merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply