Indesit IWC91082ECO(EU)

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca va aflati in cautarea unei eficiente masini de spalat, va recomandam modelul Indesit IWC91082ECO(EU), genul de masina de spalat care aduce economii si care se dovedeste eficienta pentru o intreaga familie. (ACUM la reducere)

Indesit IWC91082ECO(EU)

Despre Indesit IWC91082ECO(EU)

Aceasta masina inseamna o capacitate buna de 9 kg. Acest lucru o face suficient de incapatoare pentru o familie numeroasa, cu cel putin 3 membrii. Desigur, trebuie luat in calcul faptul ca programele mai delicate, precum cele pentru tesaturile sintetice, nu permit folosirea intregii capacitati de 9 kg, ci percep o incarcatura mai mica.

Indesit IWC91082ECO(EU)
Indesit IWC91082ECO(EU)

Masina de spalat rufe Indesit IWC91082ECO(EU), EcoTime, Motor Inverter, 9 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Referitor la numarul de rotatii, nu putem spune decat ca acesta este mai mic decat in cazul altor masini de spalat, fiind de 1000. Insa, chiar si asa, este suficient pentru a stoarce bine rufele. Incastrarea masinii de spalat se realizeaza frontal, fiind genul de masina standard. Panoul sau de comanda este mecanic, iar deschiderea hubloului se realizeaza spre stanga.

Despre Indesit IWC91082ECO(EU)

Masina de spalat rufe Indesit IWC91082ECO(EU) – o masina care impresioneaza prin tot ce ofera

Citeste si despre Whirlpool FWD91496WS EU

Acest model de masina de spalat rufe inseamna un motor puternic si rezistent. Acesta face parte din categoria celor bune, respectiv Inverter si are rolul de a duce la o eficienta crescuta a masinii, dar si de a a avea grija de tesuturi. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in cazul modelului Indesit IWC91082ECO(EU), motorul este si silentios. In acest fel, el va face fata provocarilor si va putea spala rufele in liniste, fara a-i deranja pe utilizatori.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un atribut foarte interesant in cazul produsului Indesit IWC91082ECO(EU) este EcoTime. Acesta ajuta la economisirea de timp pretios, prin programe economice si din punct de vedere al resurselor. Astfel, daca aveti rufe putin murdare, nu are niciun rost sa pierdeti vremea cu un program de aproape 3 ore si va puteti rezuma la unul de cateva minute.

Totodata, EcoTime mai inseamna un atribut bun. Utilizatorul nu trebuie sa astepte pana ce masina este pe deplin incarcata. El poate aseza in cuva acesteia doar 3 kg de rufe, in loc de 9 si astfel timpul va fi mai scurt cu pana la 30%. Totodata, vorbim de un consum de resurse cu pana la 40% mai mic (resurselefiind reprezentate de apa si energie electrica).

Citeste si despre Candy CSS 1292D3-S

Pe langa asta, hainele din bumbac pot fi spalate fara niciun fel de problema. Iar prin atributul Energy Saver, Indesit IWC91082ECO(EU) va determina un consum cu 70% mai mic decat in cazul altor modele asemanatoare.

Programul Sport este si el mai mult ca bine venit. El a fost dezvoltat de catre expertii de la Indesit si are rolul de a spala eficient articolele sportive murdare, dar fara a le deteriora in vreun fel. Acestea isi pastreaza calitatea excelenta, chiar si dupa mai multe spalari.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al zgomotului, vorbim de o masina care se inscrie in parametri. Mai precis, aceasta are 50 de db, atunci cand vine vorba de spalre si 74 in timpul vitezei de centrifugare. Utilizatorul are, asadar, parte de un produs destul de eficient din acest punct de vedere. Eficienta se cunoaste si atunci cand vine vorba de pret. Acesta este potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply