Indesit BWE 81284X W EU

Pentru ajutorul necesar in orice locuinta este cu siguranta nevoie uneori sa apelati la electrocasnicele care va inconjoara iar daca acestea nu sunt unele tocmai de incredere atunci poate aparea adevarata provocare. Daca aducem in acest tablou si partea in care trebuie sa aveti grija la hainele voastre atunci avem poate nevoie de prezenta unui model Indesit BWE 81284X W EU.(vezi oferta de AZI)

Indesit BWE 81284X W EU

Despre Indesit BWE 81284X W EU

Masina de spalat rufe este elementul central pentru o viata linistita a oricarei persoane pentru ca nimic nu este mai neplacut decat sa trebuiasca sa speli toate rufele murdare la mana iar asta cu siguranta poate sa aduca in prim plan ceea ce ofera Indesit BWE 81284X W EU.

Indesit BWE 81284X W EU
Masina de spalat rufe Indesit BWE 81284X W EU, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Posibilitati sau variante ce pot duce spre analiza a ceea ce ofera acest model sunt multiple si la fel de multiple sunt insa si beneficiile de care puteti profita voi in urma alegerii sale.

Despre Indesit BWE 81284X W EU

Spalatul cu Indesit BWE 81284X W EU

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU

Nu avem cum sa comparam utilizarea Indesit BWE 81284X W EU cu spalarea manuala dar putem asa privim acest model prin comparatie cu modelul vechi pe care il utilizati sau poate cu alte modele care sunt disponibile. Este de remarcat in primul rand in avantajul acestui model partea de consum de resurse si asta pentru ca veti avea pentru apa un consum mediu anual de 11594l si de energie de 177 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acest consum determina pozitionarea acestui model de masina de spalat in clasa de eficienta energetica A+++ si in clasa de eficienta la centrifugare B. Pozitionarea nu are cum sa fie facuta daca nu privim si la partea legata de cat de multe haine veti putea sa spalati si astfel de capacitatea de incarcare care ajunge pana la 8kg, fiind destul de avantajos pentru orice familie.

Intreaga cantitate de haine va putea beneficia si de grija pe care o acorda acest model Indesit BWE 81284X W EU prin intermediul programelor de care dispune. Veti avea un total de 16 programe disponibile si avem in cadrul acestei liste cele pentru spalare functie de tipul tesaturii dar putem avea si partea de program pentru articole sport, cel pentru clatire intensiva sau centrifugare intensiva.

Citeste si despre Candy S-Line CS C8DG-S

Centrifugarea poate fi caracteristica ce o sa influenteze in mod direct partea de uscare a rufelor sau mai exact timpul de uscare. Veti putea sa setati viteza de centrifugare pana la o valoare de 1200 rpm iar daca aceasta va fi asociata si cu utilizarea unui program de spalare rapid de 30 minute aveti posibilitatea de a spala si usca foarte repede anumite rufe.

Poate fi vorba in alegerea acestui model si de partea de siguranta iar asta pentru ca aveti posibilitatea de a bloca accesul la interfata de control dar si sa folositi un timer astfel sa stiti exact cand programul selectat va fi gata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Spatiul disponibil in cadrul unei locuinte poate fi o usoara conditie cand vine vorba despre alegerea unui electrocasnic iar din acest punct de vedere avem faptul ca Indesit BWE 81284X W EU este o masina de spalat cu incarcare frontala si care masoara 85 x 59.5 x 60.5 cm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply