Indesit BTWL60300EEN

Masinile de spalat verticale sunt mai practice decat cele cu incarcare frontala, sunt mai rezistente si ofera un anumit confort la incarcarea rufelor in cuva. Modelul Indesit BTWL60300EEN face parte din aceasta categorie de masini de spalat. Nu este o masina de spalat rufe pentru pretentiosi ci pentru oameni practici iar raportul calitate pret este unul foarte bun.(vezi oferta de AZI)

Indesit BTWL60300EEN

Despre Indesit BTWL60300EEN

Design-ul acestui model este unul foarte simplu, carcasa complet alba, panoul de control este unul mecanic pozitionat in partea superioara, dar pe cat de simplist arata, este o masina de spalat rufe eficienta din toate punctele de vedere. Cuva, cu o incarcare maxima de 6kg, este modelul perfect pentru o familie cu 2-3 membrii.

Indesit BTWL60300EEN
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTWL60300EEN, 6kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Push&Wash, Alb

Datorita dimensiunilor (H, L, A)cm 90x40x60 si formei acestui model, o puteti monta in orice colt al locuintei fara a crea vreun disconfort. Indesit BTWL60300EEN este dotata cu un motor universal, cu un maxim de 1000 rpm, nivelul de zgomot de 60db la spalare si 78 db la centrifugare, incadreaza acest model in categoria celor ultra-silentioase.

Despre Indesit BTWL60300EEN

Indesit BTWL60300EEN – o masina de spalat rufe practica si performanta

Citeste si despre Arctic AB91222XLW5

Panoul de control mecanic este pozitionat oblic in partea superioara-spate ce prezinta 5 butoane prin care poti selecta viteza de centrifugare, clatire suplimentare, golire cuva, ON/OFF si activa sistemul de protective fata de utilizator. Totodata poti urmari pasii ciclului de spalare cu ajutorul ledurilor de semnalizare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Sertarul pentru alimentare cu detergent de pe model Indesit BTWL60300EEN este diferit de modelele generale, acesta este pozitionat sub capacul de inchidere al masinii, construit in asa fel incat sa optimizeze consumul de detergent. Spuma in exces poate deterioara tesatura si micsora durata de viata a sistemelor masinii de spalat, functia Detectare Spuma, optimizeaza consumul de detergent si nivelul de spuma din cuva tocmai pentru a evita deteriorarea rufelor si a masinii de spalat.

In dreapta panoului de comanda, butonul rotativ pentru selectarea programelor este incadrat de pictograme si denumiri ale programelor de spalare ce se gasesc deseori pe modele de masini de spalat mult mai scumpe. Pentru o spalare eficienta, poti alege dintre cele 14 programe de spalare, bumbac, sintetice, mix, lana, prespalare, spalare rapida si un set de 5 cicluri de spalare sub 60 de minute.

Citeste si despre Electrolux Dual-Care EW7W4684W 

Functia Energy Saver este dedicata in general masinilor premium, dar iata ca si Indesit BTWL60300EEN poate spala la temperaturi joase, asigurand in acelasi timp performanta la spalare si un consum mic de resurse. Timpul tau este pretios, asa ca vei avea posibilitatea doar sa incarci rufele si sa alimentezi cu detergent, iar functia Turn&Wash&Go, selecteaza singura programul de spalare pentru bumbac si sintetice si in cele 45 de minute de spalare va asigura indepartarea murdariei, optimizand resurse precum consumul de energie, apa si detergent.

Pentru rufe cu un grad ridicat de murdarie, functia Intensive Wash asigura indepartarea celor mai dificile pete datorita miscarilor sau a unor seturi de miscari speciale ale tamburului, fara a creste consumul de resurse. Mai mult decat atat, Indesit BTWL60300EEN dispune si de functia de detectare a nivelului de incarcare, ce optimizeaza parametrii programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcata si poate reduce timpul de spalare chiar si pana la 50%.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spalat rufe Indesit BTWL60300EEN este incadrata in cea mai inalta clasa de eficienta energetica A+++. Fiind o masina practica si eficienta, consumul de resurse este foarte redus in comparatie cu alte modele la acelasi pret. Consumul anual de apa este de 8500 litri, cel de energie de 153 kWh/an, iar la un ciclu de spalare consuma 0.78 kWh, deci este masina de spalat perfecta daca vrei sa ai si facturi mici dar si performante la curatarea rufelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo