Hotpoint RSPD 824 JX EU

Sa vorbim la modul serios despre masini de spalat rufe. Si astfel, va prezentam un model interesant si impresionant si un acelasi timp unul cu dimensiuni reduse: masina de spalat rufe slim Hotpoint RSPD 824 JX EU. (ACUM la reducere)

Hotpoint RSPD 824 JX EU

Despre Hotpoint RSPD 824 JX EU

Aceasta este genul de masina de spalat slim, dar care reuseste sa impresioneze. De ce? Ei bine, ea nu este doar un dispozitiv cu dimensiuni reduse, care isi gaseste loc usor in incaperi inguste, ci este o masina care se dovedeste destul de incapatoare. Mai precis, in cuva sa pot fi asezate nu mai putin de 8 kg. Acest lucru o face o masina suficient de incapatoare chiar si pentru familiile cu 3 membrii: mama, tata si copil. Drept urmare, nu aveti de ce sa va faceti griji. In schimb, pentru famiile mai numeroase este necesar sa ne gandim la o masina care ajunge totusi la 9 kg.

Hotpoint RSPD 824 JX EU
Masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 45 cm, Alb

Si apropo de asta, nu reprezinta un motiv de ingrijorare nici numarul de rotatii al produsului. Acesta vine cu 1200 rpm, ceea ce inseamna suficient pentru utilizatorul obisnuit. Astfel, rufele nu doar ca vor fi bine spalate, ci vor fi si stoarse pentru a putea fi purtate.

Despre Hotpoint RSPD 824 JX EU

Masina de spalat rufe slim Hotpoint RSPD 824 JX EU–cum sta la capitolul programe si functii?

Citeste si despre Whirlpool AWOC5122

In primul rand, in cazul acestui produs putem vorbi lejer despre indepartarea petelor. Iar asta pentru ca masina de spalat rufe are special un program care se ocupa de acest lucru. Cu alte cuvinte, acesta intensifica procesul de spalare, facand apel la resurse precum detergentul pentru a scapa de pete dificile asa cum sunt cafeaua, vinul rosu, iarba, siropul de fructe sau mancarurile uleioase.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Incidente neplacute se intampla pretutindeni. Iar acest lucru duce la deteriorarea hainelor preferate. Nu si daca avem in dotare un program care actioneaza impotriva petelor, asa cum este cel mentionat anterior. Dincolo de asta, masina noastra slim vine si cu programe special concepute pentru lana, astfel incat aceasta sa nu se scamoseze sau sa nu intre la apa.

Nici rufele mai delicate nu au de suferit atunci cand vine vorba de modelul slim slim Hotpoint RSPD 824 JX EU, ci ele sunt considerabil protejate datorita tamburului special conceput pentru a avea grija de tesaturi.

Citeste si despre Gorenje D8565NR

Clasa de eficienta energetica a masinii este A+++, ceea ce inseamna un consum foarte redus. Aceasta este specifica celor mai economice masini de pe piata. Dincolo de asta, trebuie tinut cont de faptul ca nici consumul de apa nu este mare. Depinde foarte mult de programul pentru care se opteaza. De exemplu, programul de clatire necesita o cantitate mult mai mica de apa decat unul cu spalare intensa.

Trebuie tinut cont de faptul ca acest brand de masina este aliatul de baza al parintilor. Astfel, ea poate fi folosita cu incredere, existand posibilitatea ca aceasta sa fie blocata pentru ca cei mici sa nu se amestece in timpul spalarii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestei masini de spalat este potrivit. Este o masina de spalat de buget, ideala pentru familii. Odata facuta investitia, nu veti regreta. Incercati si va veti convinge.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply