Hotpoint RSG 925 JS EU

Cu siguranta trebuie sa vorbim despre multe elemente pe care o locuinta trebuie sa le aiba pentru a putea spune ca aceasta este una moderna si completa insa o masina de spalat rufe este cu siguranta elementul care nu trebuie sa lipseasca din viata oricarei familii. Poate fi vorba in unele cazuri si despre alegerea unor modele care sa poata sa faca fata nevoilor pe care le au anumite familii unde si Hotpoint RSG 925 JS EU poate fi situata.(cea mai buna oferta AICI)

Hotpoint RSG 925 JS EU

Despre Hotpoint RSG 925 JS EU

O masina de spalat rufe poate fi necesara uneori sau poate fi vorba despre aducerea unui model Hotpoint RSG 925 JS EU prin prisma unei investitii in afacerea pe care o aveti. Ca si mod de prezentare a acestui model vom avea ceea ce inseamna partea de incarcare frontala si care presupune sa aveti in vedere deschiderea hubloului atunci cand veti alege locul potrivit pentru instalarea acestui model.

Hotpoint RSG 925 JS EU
Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 925 JS EU, 9 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

De partea de incarcare nu se leaga insa decat o mica parte a pozitionarii acestui model intrucat in mare masura va conta partea de gabarit pe care il are. Veti avea pentru partea de dimensiune o inaltime de 85 cm, pentru latime 59.5 cm iar in adancime pe langa hublou veti avea si o valoare de 60.5 cm. Aspectul se completeaza de panoul de control al functionarii si care presupune atat prezenta unui buton rotativ cat si a unor elemente digitale sau a afisajului digital pentru a stabili setarile de spalare pe care le doriti.

Despre Hotpoint RSG 925 JS EU

Functii

Citeste si despre Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410

Un model de masina de spalat cu o dimensiune mai generoasa inseamna si posibilitatea de a spala mai multe rufe in acelasi timp. Pentru Hotpoint RSG 925 JS EU acest aspect se traduce prin prezenta unei capacitati de spalare de 9kg ceea ce poate sa o recomande inclusiv pentru o familie de pana la 7 membri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Capacitatea de spalare se mai poate lega si de consumul de resurse aferent functionarii si utilizarii si pentru asta incepem cu cantitatea de 11600l de apa.

Pentru consumul de energie electrica putem sa privim doar pozitionarea masinii de spalat in clasa de eficienta A+++ sau putem sa analizam si nivelul de consum de 174 kWh/ an.

Citeste si despre Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420

Multi vor considera ca functii programele pe care le pot utiliza prin intermediul unui astfel de model si asta fie ca este vorba despre cele clasice sau despre unele programe mai moderne precum cel dedicat lenjeriilor, programul dedicat pilotelor, cel anti-alergic sau poate cel anti-pata.

Daca aducem si tehnologii precum cea Digital Motion sau functii precum indicatorul de timp pentru programele alese, selectorul centrifugarii pana la o treapta maxima de 1200 rpm sau programarea intarziata putem avea si mai multe plusuri pentru Hotpoint RSG 925 JS EU.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Este greu de ales un model care sa fie net superior tuturor celorlalte modele pentru ca precum Hotpoint RSG 925 JS EU fiecare model se poate plia pe langa anumite nevoi pe care unele persoane le pot avea. Putem sa aducem insa si partea de utilizare in siguranta si care tine de sistemul de etanseizare sau blocarea accesului la interfata de control.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply