Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Cred ca din ce in ce mai multa lume a auzit de forma Hotpoint. Acetia nu sunt nici pe departe o firma, apartiand ca brand celor de la Ariston, dar in acelasi timp, nu se bucura de acelasi renume. Cand vine vorba insa despre produsele lor electrocasnice, calitatea intre cele doua branduri este aproape identica. Asa se intampla si in cazul uscatoarelor de rufe. Desi acceptam ideea ca nu oricine va fi interesat de un astfel de produs (desi cu siguranta in toate casele oamenii ar avea de castigat de pe urma lor), un uscator este util in primul rand pentru ca iti garanteaza un proces mult mai redus ca timp. In loc sa astepti cateva zile vei astepta doar vreo doua ore si acesta este doar unul dintre motivele pentru care Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM merita atentie. (cea mai bune oferta AICI)

Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Despre Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

De cele mai multe ori, uscatoarele arata aproape identic cu masinile de spalat rufe. Si de altfel, ele functioneaza la fel, avand acelasi sistem cu cuva, acelasi mod de control, deci de ce sa nu imparta si acelasi design. Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM schimba un pic lucrurile. Bineinteles, si acesta ar putea sa fie confundat cu o masina de spalat rufe, dar cel putin nu am vazut inca o masina care sa arate la fel ca el. In primul rand, panoul de control si cuva sunt deliminate oarecum de restul aparatului. Limitele sunt pur vizuale, dar ofera un aer deosebit.

Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM
Uscator de rufe Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM, 8 Kg, 16 programe, Clasa A++, Alb

Modelul este alb, dar partea din fata e gri. Apoi, panoul de control este mai complex, ceea ce poate sa fie si o veste buna si una mai putin buna. Arata mai bine, are doua rotite pentru selectia programelor, dar acest lucru il face sa fie si ceva mai dificil de operat. Nu lipseste nici afisajul LED, dar acesta arata doar timpul ramas, asa cum se intampla in cele mai multe cazuri,

Despre Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM este unul dintre putinele modele care vine cu un design original

Citeste si despre Samsung DV70M5020IW/LE

Un uscator de rufe trebuie sa fie performant din doua mari puncte de vedere si din fericire, Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM le intruneste pe ambele. In ceea ce priveste programele, are destul de multe si fiecare dintre ele vine cu utilitatea lui. Asadar, poti usca majoritatea materialelor (inclusiv lana, care este foarte pretentioasa) atat timp cat pe eticheta lor spune ca pot fi bagate in uscator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

De asemenea, gradul de uscare difera foarte mult. Unele pot fi uscate usor si mai necesita putin timp in aer liber, iar altele pot fi puse direct in dulap sau calcate. Exista functii si pentru animalele de plus sau pentru perdele si alte accesorii. Asa cum spuneam, controlul pare sa fie dificil la inceput (multe programe, setari pentru timp si temperatura, asa ca ele se aduna), dar dupa cateva utilizari iti dai seama cum merg lucrurile.

Un relativ minus al uscatorului Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM are fi nivelul de zgomot. Este cam la fel ca o masina de spalat, deci undeva la 70 db. Unii spun ca e deranjant, dar probabil ca pe ei ii streseaza si masina de spalat, mixerul sau aspiratolul. Nu este nimic exagerat si daca nu dormi langa aparat nu vei da prea multa atentie, desi trebuie spus si ca exista modele mai silentioase.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

In final, consumul de energie este ajutor de un sistem nou, unul pe care il incorporeaza majoritatea uscatoarelor moderne. Acesta se numeste pompa de caldura si datorita lui, hainele pot fi uscate la temperaturi ceva mai mici decat inainte. Astfel, Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM consuma in jur de 1.9 kw pe ora (la un aparat de 8 kg e ok, clasa energetica fiind A++). De asemenea, acest sistem ajuta la protejarea hainelor pentru perioade extinse de timp.

Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM este un uscator bun si la fe de important, vine cu un pret foarte competitiv. Cum uscatoarele nu sunt cele mai ieftine aparate electrocasnice, este benefic pentru cumparatori sa aiba variante si mai accesibile, dar care nu fac reducere la calitate. In plus, design-ul este unul deosebit, asa ca modelul merita cumparat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM apartine clasei care este destinata mai ales famiilor, capacitatea lui fiind destul de mare. Deci ocupa loc cam cat o masina de spalat, nici mult, dar nici foarte putin. Daca ai loc si vrei sa investesti, merita. Oricum, este o solutie mult mai buna decat o masina cu uscator incorporat, care nu va ajunge niciodata la calitatea acestui model.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply