Heinner HWM-V914TINV

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Necesitatea unei masini de spalat rufe este una crescuta, tocmai de aceea, va recomandam un model care va va oferi rezulte pe masura, aceasta fiind masina de spalat rufe Heinner HWM-V914TINV.(ACUM la reducere)

Heinner HWM-V914TINV

Despre Heinner HWM-V914TINV

Diamentrul hubloului este de 47 cm. De asemenea, adancimea acestui aparat electrocasnic este de 59.7 cm. Este important de precizat si faptul ca acest exemplar masoara o latime de 58.2 cm. Referitor la cat de inalt este acesta trebuie spus ca prezinta o inaltime de 84.5 cm. Este un exemplar care prezinta o greutate de 76 Kg. Culoarea alba a acesteia o va face sa se potriveasca fara doar si poate bucatariei dumneavoastra.

Heinner HWM-V914TINV
Heinner HWM-V914TINV

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V914TINV, 9 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display Digital, Touch control, Motor Inverter, 60 cm, Alb

Acest model consuma anual energie a carei valoare este de 151 kWh. Consumul mediu anual de apa al masina de spalat rufe Heinner HWM-V914TINV este de 12100 l.

Despre Heinner HWM-V914TINV

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V914TINV – cateva detalii importante de avut in vedere

Citeste si despre Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

Este important de spus faptul ca aceasta masina de spalat rufe ce face parte din gama Heinner este un model eficient. Asta pentru ca detine clasa de eficienta energetica A+++, una dintre cele mai performante. Eficienta energetica este una destul de buna aceasta fiind de tipul clasei B. Mai mult, acest exemplar este unul dintre cele care detine o clasa de eficienta energetica la spalare de tipul A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V914TINV este de tip standard, iar incarcarea sa este frontala. Este potrivita pentru o familie care este formata din 5 membrii. Cat despre capacitatea de incarcare pe care o are aceasta trebuie spus ca este de 9 Kg, fiind un model incapator.

La centrifugare, viteza maxima pe care o detine acest model este de 1400 rpm. Nivelul de zgomot pe care il produce la spalare acest model este de 58 Db. Cat despre cablul pe care il are dispozitivul este necesar de spus faptul ca are o lungime de 140 cm. Despre deschiderea hubloului trebuie spus ca se realizeaza spre partea stanga. Panoul de comanda al acestui model este unul modern fiind de tip touchscreen.

Citeste si despre Indesit IWSC 61051 CECO EU

Functiile de care dispune acest exemplar care sunt demne de luat in considerare sunt: afisajul de tip LED, selector centrifugare, dar si controlul electronic al balansului. Timerul din dotarea acestei masini de spalat este unul destul de buna si are o durata de 23 h. Functiile de siguranta care sunt un aspect ce nu trebui ignorat si pe care le include acest model sunt: sistem detectare spuma, dar si blocare acces interfata.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V914TINV prezinta urmatoarele programe la spalare: Lenjerii Rufe delicate, Lana, Program rapid, Bumbac, Sport, Delicate. Mai are si urmatoarele functii: Centrifugare, Easy Care, Bumbac 90°, Clatire, Zilnic 60 min, Bluze/Camasi. De mare importanta sunt si programele: Allergy safe, Sport/Fitness, Lenjerie, Bumbac pre-spalare, Eco 20. Nu in ultimul rand mai prezinta si functii precum: Bumbac Eco, Camasi/Bluze, Bumbac eco 60°, Rapid 12′. In ceea ce privest numarul lor trebuie spus ca este de 15. Programul rapid inclus are o durata de 12 min, aceasta fiind destul de buna. Dispenserele pe care le include acest sunt: balsam si detergent. Treptele de viteze la centrifugare sunt de 6, precum si treptele de temperatura.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe Heinner HWM-V914TINV este de mare ajutor cand vine vorba de spalatul rufelor. Nu degeaba are si un pret ceva mai ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply