Heinner HWM-V914T

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Cautati masina de spalat rufe ideala? Noi va facem o recomandare, iar dumneavoastra decideti: masina de spalat rufe Heinner HWM-V914T.(ACUM la reducere)

Heinner HWM-V914T

Despre Heinner HWM-V914T

Hubloul pe care il are aceasta masina de spalat rufe are un diametru care are o dimensiune de 47 cm. De asemenea, adancimea pe care o prezinta exemplarul este si ea de 59.7 cm. Latimea acesteia este si ea de 58.2 cm, fiind mai usor de depozitat in locurile ceva mai inguste.

Heinner HWM-V914T
Heinner HWM-V914T

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V914T, 9 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display Digital, Touch control, Sistem Eco Logic, 60 cm, Alb

Mai mult, despre inaltimea modelului trebuie spus ca este si ea de 84.5 cm. Greutatea de care dispune modelul este de 76 kg. Cablul pe care il are aceasta are o lungime de 140 cm. Este un model remarcat prin exteriorul sau alb.

Despre Heinner HWM-V914T

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V914T – cateva aspecte ce trebuie mentionate

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W

Consumul anual de energie al acestui model din gama Heinner de 151 kWh. Anual, consumul de apa pe care il va avea aceasta masina de spalat rufe este de 12100 l. Fiind un model eficient din punct de vedere al consumului de curent electric avand in vedere faptul ca detine o clasa de eficienta energetica performanta de tip A+++, banii dati la curent electric vor fi mai putini.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V914T prezinta eficienta energetica la centrifugare ce apartine clasei B. La spalare, acest model incorporeaza o clasa de eficienta energetica de tip A.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V914T prezinta o incarcare de tip frontal. In plus, trebuie specificat faptul ca aceasta este o optiune buna pentru familiile care sunt formate din 5 membrii. Despre capacitatea de incarcare de care dispune aceasta trebuie spus ca este de 9 kg, ceea ce inseamna ca este un model destul de generos din punct de vedere al spatiului interior.

Citeste si despre Whirlpool FWDD1071681WSEU

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V914T are o viteza maxima la centrifugare de 1400 rpm. Despre nivelul de zgomot pe care il produce aceasta la spalare trebuie spus ca este de 58 dB. Se deschide spre partea stanga hubloul sau, iar panoul de comanda pe care il are este unul modern fiind de tip touch screen. De avut in vedere este si faptul ca aceasta masina de spalat are un afisaj LED, selector centrifugare, precum si control electronic al balansului. Despre timerul pe care il are trebuie spus ca are o durata de 13 h. Functiile de siguranta ale acesteia sunt: sistem detectare spuma, dar si functia de blocare acces interfata.

Programele la spalare de care dispune aceasta masina de spalat rufe sunt urmatoarele: Rufe delicate Lana, Program rapid, Bumbac, Centrifugare, Clatire. Aceasta mai are si programele: Zilnic 60 min, Sport/Fitness, Lenjerie, Eco 20, Bumbac Eco, Camasi/Bluze, Easy Care. Cu ajutorul acestor programe veti putea spala diverse tipuri de rufe tinand cont de tipul materialului, gradul de murdarie si alte aspecte importante. Despre programul rapid trebuie stiut ca dureaza doar 15 minute astfel ca veti putea sa spalati cat mai repede rufele de care aveti nevoie. Tot 15 este si numarul programelor cu care este prevazut acest model. Treptele de temperatura pe care le are aceasta sunt in numar de 6. De asemenea, aceasta mai include si dispensere pentru balsam si pentru detergent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe Heinner HWM-V914T este o alegere care merita facuta! Mai ales ca are un pret destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply