Heinner HWM-V7010A++

Se zice ca nu hainele il fac pe om, insa hainele sunt cele care ne reprezinta in fata celor din jur. Daca hainele pe care le porti sunt curate de fiecare data, cei din jurul tau te v-or cataloga ca fiind o persoana atenta la felul in care arata si ingrijita. Pentru ca hainele tale sa fie mereu curate si ingrijite, ai nevoie e o masina care sa aiba grija de calitatea hainelor tale dar si sa indeparteze petele eficient. Masina de spălat rufe Heinner HWM-V7010A++ (vezi pretul de AZI), este o alegere potrivita pentru ca hainele tale sa fie mereu asa cum iti doresti, programele de spălare pot fi selectate in functie de nevoile tale, astfel ca te bucuri mereu de haine mai mult decat curate, te bucuri de haine care mereu v-or arata ca noi.

Heinner HWM-V7010A++

Despre Heinner HWM-V7010A++

Designul masinii de spălat Heinner HWM-V7010A++, este unul modern care se v-a incadra perfect in orice tip de incapere. In partea frontala se afla hubloul ce are diametrul de 44 cm si un unghi mare de deschidere, astfel ca poti avea acces usor in interiorul cuvei. Dimensiunile masinii sunt (I x L x A) 49,7 x 84,5 x 59,7 cm. Pe panoul de control se afla un buton rotativ care permite setarea programului potrivit pentru spalare precum si temperatura la care v-or urma sa fie spate rufele tale.

Heinner HWM-V7010A++
Masina de spalat rufe Heinner HWM-V7010A++, 7KG, 1000 RPM, Clasa A++, Ecran LED, Functie start intarziat, Sistem Eco Logic, 60 cm, Alb

Ecranul cu afisaj LED indica detalii despre spalare si iti ofera posibilitatea de a alege mereu optiunile adecvate tipului de material. Sertarul pentru detergent iti permite sa folosesti atat detergent lichid cat si solid, de asemenea are si un compartiment special pentru balsamul de rufe.

Heinner HWM-V7010A++

Modul de spalare pe care il foloseste Heinner HWM-V7010A++

Masina de spălat rufe Heinner HWM-V7010A++ iti v-a oferi haine la fel de curate de fiecare data. Capacitatea de spalare maxima este de spalare fiind de 7 kg, astfel ca poti reduce numarul sparilor in fiecare zi pentru un consum mai redus de detergent, apa si energie. Calsa energetică A++ garantează un consum de curent foarte redus, astfel ca intr-un an v-ei consuma numai 171 kW/h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Consumul de apa intr-un an v-a fi de aproximativ 9900 litri, acest numar poate diferii in functie de cate cicluri de spalare efectueaza masina de spălat in tot acest timp. Hainele tale v-or fi aproape uscate dupa terminarea programului datorita celor 1000 rpm la care se efectuează centrifugarea. Ai la dispozitie un numar de 15 programe de spălare diferite din care poti alege pe cel potrivit tipului de material al rufelor tale, astfel ca indiferent de tipul țesături te bucuri acasa de spalarea impermeabila.

Heinner HWM-V7010A++ – alege calitate pentru rufele tale, la un pret mic

Poti alegere daca vrei sa speli lana, bumbac, rufe delicate, echipamentul de sport si multe altele, de asemenea poti alege daca doresti ca rufele tale sa fie doar clatite sau sa aiba parte de inca o sesiune de centrifugare. Daca rufele tale nu prezinta urme de murdarie sau daca doresti sa le speli cand sunt noi, poti opta pentru programul rapid care dureaza numai 15 minute.

Masina Heinner HWM-V7010A++ costa in jur de 900 lei, un pret rezonabil si potrivit oricarei categorii de buget, astfel ca te bucuri de calitatea spalarii rufelor tale la un pret foarte accesibil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu Heinner HWM-V7010A++ te bucuri mereu de haine perfect spalate dar si pori face economii atat de apa cat si de energie, iar datorita capacitatii de spălare mare, ai posibilitatea de a enconomisi chiar si detergent. Bucura-te de cele mai bune rezultate dupa un singur ciclu de spălare alaturi de detergentul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply