Heinner HWM-M7014A+++

Pentru multi cel mai negru cosmar este ca masina de spalat rufe sa se defecteze exact atunci cand le este lumea mai draga sau cand au de spalat foarte mult. Daca este vorba despre utilizarea unui model nou, de incredere si modern cu siguranta aceste temeri pot fi indepartate iar rolul unui model Heinner HWM-M7014A+++ este exact acesta.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HWM-M7014A+++

Despre Heinner HWM-M7014A+++

Masinile de spalat precum si multe alte electrocansice nu pot fi analizate foarte mult din perspectiva designului iar asta pentru ca pentru majoritatea vom avea partea de nuanta alba. Putem avea totusi o analiza din punct de vedere constructiv si asta ne duce in prima faza la partea de gabarit pe care il poate avea chiar si acest model Heinner HWM-M7014A+++.

Heinner HWM-M7014A+++
Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display LCD, Alb

Inaltimea este una de 85 cm, latimea de 59.5 cm iar pentru adancime veti avea in prima faza nevoie de un spatiu de minim 49.5 cm pentru asezare. Spunem minim pentru ca fiind vorba despre un model cu incarcare frontala veti avea si partea de operare a hubloului si care vine cu o deschidere spre stanga dar mai ales cu o dimensiune de 31cm. Tot la capitolul asezare putem trece si faptul ca lungimea cablului de alimentare este de 1.5m.

Despre Heinner HWM-M7014A+++

Functii

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Vazand cam ce are de oferit din punct de vedere constructiv putem trece la partea functionala si aici avem in primul rand faptul ca este un model cu incarcare frontala iar in al doile arand partea de capacitate de incarcare de 7kg. Aceste elemente au legaturi si in partea contructiva insa si controlul poate avea astfel de conexiuni fiind vorba despre un panou digital si foarte accesibil si usor de utilizat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ce veti putea seta de la acest panou de control sunft programele de spalare dorite si intre care veti avea cel Baby Care dedicat copiilor dar veti avea si programe precum cel rapid de 15 minute sau cel pentru articole Sport si cel ECO.

Totalul de programe disponibile este de 16 si pentru a va si usca rufele intr-un timp rapid veti avea si viteza de centrifugare de 1400 rpm. Functie de viteza de centrifugare sau de modul de functionare putem vorbi si despre nivelul de zgomot pe care il poate produce acest model si care poate fi de maxim 78dB pentru centrifugare si de maxim 59dB pentru spalare.

Citeste si despre Heinner HWM-V8414A+++

In orice utilizare trebuie sa fie vorba si despre o parte a sigurantei iar Heinner HWM-M7014A+++ se asigura de acest aspect prin prezenta unor functii precum blocarea accesului la interfata sau sistemul de detectie a spumei.

Sa nu uitam la capitolul functii de elemente precum controlul treptelor de temperatura, programarea intarziata sau indicarea timpului aferent programelor de spalare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Finalul analizei oricarui electrocasnic se face in jurul costurilor pe care le implica alegerea unui anumit model in detrimentul altuia. Putem sa ne referim la acest model prin prisma pretului de achizitie prietenos dar si prin ceea ce inseamna un consum mediu anual de apa de 10000l sau a unuia de energie de 175kWh ceea ce duce la asezarea in clasa de eficienta A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply