Heinner HWM–8014A+++

Lipseste masina de spalat rufe din locuinta dumneavoastra? Aceasta trebuie aleasa astfel incat sa se potriveasca necesitatilor dumneavoastra, astfel incat capacitatea sa de incarcare sa fie masura familiei. Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++ s-ar potrivit pentru o familie formata din 4 membrii. (vezi oferta de AZI)

Heinner HWM–8014A+++

Despre Heinner HWM–8014A+++

Aceasta masina de spalat rufe prezinta un hublou despre care trebuie specificat faptul ca prezinta un diametru de 31 cm. Adancimea modelului din gama Heinner este de 56.5 cm. Ca latime, acest model masoara 59.5 cm. Este important de precizat faptul ca acest model are si o intaltime care este de 85 cm. Are si o greutate de 68 Kg, ceea ce inseamna ca nu este un model prea greu comparativ cu alte exemplare. Hubloul pe care il detine modelul are o deschidere spre partea stanga.

Heinner HWM–8014A+++
Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++, 8KG, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Precizam faptul ca acest model este de culoare alba, iar panoul de comanda de care dispune dispozitivul este unul modern, de tip digital.

Despre Heinner HWM–8014A+++

Ce caracteristici ale modelului de Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++ trebuie mentionate?

Citeste si despre LG F2J6QY0W

Consumul anual de energie pe care il prezinta exemplarul de fata este de 196 kWh. Anual, despre consumul de apa mai trebuie precizat ca este de 11000 l. Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++ nu consuma mult curent electric intrucat are o clasa buna in ceea ce priveste consumul de curent electric. Astfel, aceasta este clasa energetica A+++, o clasa cu performanta ridicata din punct de vedere al consumului de curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++ este un model care se potriveste pentru o familie formata din 4 membrii, astfel ca, intreaga familie se poate bucura de avantajele acestei masini de spalat ce face parte din gama Heinner.

Cu o capacitate de incarcare 8 kg a modelului de Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++, veti putea spala destul de multe rufe la o singura incarcare. Pe masura caracteristicilor sale se afla si viteza maxima la centrifugare, care este de 1400 rpm, ceea ce inseamna ca veti avea rufe aproape uscate. Zgomotul produs de modelul de fata la centrifugare este de 78 Db, iar la spalare acesta este de 59 dB.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Acest exemplar are urmatoarele functii demne de luat in considerare pentru activitatea de spalare care va fi mai usoara daca se vor lua in considerare acestea: Timer, Programare intarziata, Selector centrifugare, Status program, Sistem electronic de control al balansului. Cat preiveste durata timerului trebuie spus ca este de 24 h. Ca siguranta pe care o prezinta, acest model prezinta blocarea accesului interfatei. Tehnologia de care dispune exemplarul este Tehnologia Storm Wash.

Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++ are 16 programe de spalare. Dintre acestea mentionam: Program spalare manuala, Bumbac, Program sport, Program usor de calcat, Prespalare, Program extra-clatire, Centrifugare, Baby Care, Program Mix, Program colorate, Spalare rapida, Program sintetice, Program Jeans, Program lana, dar si Consum redus de energie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++ este un mare plus pentru locuinta dumneavoastra daca alegeti sa o achizitionati. Programele pe care le are alaturi de clasa de eficienta energetica si capacitate sa isi vor merita pretul de vanzare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply