Heinner HWDM-8614B

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

De ce sa investiti intr-o masina de spalat inteligenta, care are in dotare si un uscator? Este simplu. Aceasta va ofera servicii complete. Drept urmare, putem spune ca in cazul sau este vorba atat spalarea perfecta a rufelor murdare, improspatare, dar si uscare. Iar acest lucru va permite pur si simplu sa utiati de grija intinderii rufelor pe uscator sau pe sarma. Iar daca va aflati in cautarea unui model de masina de spalat cu uscator eficineta, av recomandam cu incredere Heinner HWDM-8614B. (vezi disponibilitatea)

Heinner HWDM-8614B

Despre Heinner HWDM-8614B

Este genul de produs pe care vi-l doriti in locuinta, mai ales daca sunteti genul de persoana care lucreaza mult si nu are timp la dispozitie. Astfel, daca spalatul vi se pare o activitate greoaie, pe care trebuie sa o realizati seara, dupa o zi aglomerata la job, o masina precum Heinner HWDM-8614B este exact ce aveti nevoie.

Heinner HWDM-8614B
Heinner HWDM-8614B

Masina de spalat rufe cu uscator Heinner HWDM-8614B, Spalare 8 kg, Uscare 6 kg 1400 RPM, Clasa B, Display LCD, 60 cm, Alb

Din punct de vedere al capacitatii, in cazul acestui dispozitiv vorbim de generozitatea. Ea este ocupa de spalarea simultana a 8 kg de rufe. Insa, atunci cand vine vorba de uscare, eprmite in cuva sa doar 6 kg. Numarul de rotatii este si el mare si este de 1400. Exista si masini care au in dotare 1600 de rotatii, insa pentru utilizatorul obinuit, 1400 sunt suficiente.

Despre Heinner HWDM-8614B

Masina de spalat rufe cu uscator Heinner HWDM-8614B � problema rufelor este rezolvata

Citeste si despre Bosch WAN24261BY

Din punct de vedere al designului, produsul este unul clasic. El are culoarea alba, fiind genul de masina de spalat care se asorteaza usor in orice incapre. Latimea sa este de 60 de cm, ceea ce o face potrivita in orice incapere urmeaza sa fie asezata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un dezavantaj exista, insa, in cazul masinii de spalat rufe Heinner HWDM-8614B. Acesta este dat de faptul ca ea face parte din clasa B. Ce inseamna clasa B? Inseamna un consum destul de mare de energie electrica, atunci cand uscatorul este pus in functiune. Ca sa va faceti o idee, masinile de spalat obisnuite, care se ocupa doar de spalarea rufelor, nu si de uscarea lor, fac parte din clasa A+++ sau A++. Aceste sunt aproape insesizabile la factura de energie electrica.

Din punct de vedere al programelor, nu sunt multe de reprosat acestei masini. Ea vine cu programe adaptate special fiecarui tip de tesatura. Aveti de spalat articole din lana? Nicio problema. Masina va avea grija ca acestea sa nu intre la apa. Aveti de spalat haine mai delicate? Nu va faceti griji! Acestea nu vor fi sub nico forma deteriorate.

Citeste si despre Heinner HHPD-80A++

Motorul Heinner HWDM-8614B este unul rezistent, astfel incat sa faca fata nu doar spalarii, ci si uscarii rufelor respective. In cazul masinilor cu uscator, motorul este mult mai solicitat.

Display-ul produsului este LCD. Acesta are un afisaj clar, indicand temperatura, programul selectat, timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare � cu alte cuvinte cam tot ce ar avea nevoie sa stie utilizatorul obisnuit.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este unul mai mare in cazul modelului Heinner HWDM-8614B deoarece este vorba de o masina de tipul 2 in 1, care include si uscator, nu doar capacitatea de a spala bine si rapid rufele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply