Heinner HSWM-AD84BL

Ideal ar fi ca fiecare dintre noi sa poate sa isi faca viata mai usoara optand pentru acele electrocasnice care sa poate sa faca acest lucru fara nici un fel de efort din partea noastra. Exista si cazuri in care acest lucru nu este tocmai posibil sau poate situatii in care o masina de spalat precum Heinner HSWM-AD84BL este suficient sau mai mult decat suficient.(vezi disponibilitatea)

Heinner HSWM-AD84BL

Despre Heinner HSWM-AD84BL

Alegerea unei masini de spalat rufe semiautomate Heinner HSWM-AD84BL poate sa ajute enorm de mult si asta pentru ca in orice caz nu se poate compara cu spalarea rufelor in mod manual care presupune si consum de resurse, de efort si mai ales de timp.

Heinner HSWM-AD84BL
Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-AD84BL, 8 Kg, 4.6 Kg, Alb/Albastru

Putem sa privim o astfel de alegere si prin prisma costurilor pe care le implica si asta pentru ca este vorba cu siguranta si despre ce buget are fiecare iar pretul de achizitie este cu siguranta unul mai redus decat al unor modele automate si foarte complexe.

Despre Heinner HSWM-AD84BL

Putem primi beneficii din partea Heinner HSWM-AD84BL

Citeste si despre Gorenje D8565NR

Am vazut un prim beneficiu sau avantaj in ceea ce priveste pretul de achizitie pe care un astfel de model il are si care este mai redus dar care poate sa va ajute sa faceti unele economii si sa va sporiti cu siguranta confortul. Un alt mic avantaj ce tine de Heinner HSWM-AD84BL poate fi partea de utilizare si control a functionarii pentru ca este un model simplu si usor de setat functie de preferinte, de ceea ce doriti sa spalati sau de timpul de care dispuneti.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Totusi nu trebuie sa uitam si de partea in care un astfel de model trebuie incadrat intr-o anumita incapere sau poate intr-o anumita locuinta si pentru asta ne intereseaza gabaritul pe care il poate avea. Va fi nevoie ca latimea locului unde vreti sa o asezati sa fie de minim 86.5 cm, adancimea de 48.5 cm iar pentru inaltimea avem caracteristica de 82.7 cm dar mai trebuie adaugat si spatiu necesar pentru operarea capacului.

Eficienta de care se poate bucura sau pe care v-o poate oferii Heinner HSWM-AD84BL mai este data si de partea in care aveti de spalat o anumita cantitate de rufe. Posibilitatea de a spala pana la 8 kg poate sa va ofere pe langa posibilitatea de a scapa repede de haine murdare si o recomandare privind deservirea a pana la 3 persoane.

Citeste si despre Whirlpool AWZ9CD/PRO

Daca pentru spalat aveti o astfel de cantitate pentru centrifugare si uscare veti putea sa va folositi de faptul ca are o capacitate de incarcare de 4.6 kg. Revenind la ceea ce inseamna controlul functionarii veti avea dipus in partea superioara un panou mecanic ce va ofera toate informatiile posibile si disponibile.

Puteti din cadrul acestui panou de control sa selectati ceea ce inseamna programul de spalare, puteti alege timpul doriti de pana la 35 minute sau poate functia de inmuiere a rufelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru partea de uscare aveti posibilitatea de a seta timpul de stoarcere de pana la 5 minute, selectarea evacuarii dar si posibilitatea ca Heinner HSWM-AD84BL sa va avertizeze sonor la terminarea programului selectat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply