Heinner HSWM-AD65BL

Sa investesti intr-o masina de spalat rufe bune nu este usor. Aceasta trebuie sa indeplineasca necesitatile unei familii, oricare ar fi aceasta. Astfel, pentru persoanele care locuiesc singure se recomanda un model care sa nu aiba o capacitate mare. De ce sa cumparati un model mare care sa ocupe spatiu in locuinta din moment ce veti putea avea un aparat electrocasnic potivit necesitatilor dumneavoastra. Este vorba despre masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-AD65BL.(Doar acum la reducere)

Heinner HSWM-AD65BL

Despre Heinner HSWM-AD65BL

Acest exemplar are o adancime de 44.8 cm. De asemenea, latimea de care dispune produsul este de 88.5 cm. In plus, mai include si o inaltime de 76.1 cm. Acest exemplar are si un hublou care se deschide spre partea superioara, ceea ce inseamna ca este destul de usor de deschis. Panoul de comanda care ii revine acestei masini de spalat rufe este unul de tip mecanic. Culoarea acestui produs este albul/albastrul. Despre aceasta masina de spalat rufe trebuie spus ca are si un uscator cu o capacitate de 4.6 kg.

Heinner HSWM-AD65BL
Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-AD65BL,6.5 Kg, 4.6 Kg, Alb/Albastru

O astfel masina de spalat din gama Heinner de tip semiautomat poate sa ofere rezultate cat se poate de bune. In cele ce urmeaza veti afla mai multe informatii despre partea tehnica a acesteia pentru a va convinge

Despre Heinner HSWM-AD65BL

Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-AD65BL – aspecte referitoare la partea tehnica

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Tipul acestei masini de spalat rufe este de tip semi-automata. Mai are si o incarcare tip vertical, aceasta fiind usor de realizat. Daca locuiesti cu chirie si sunteti doua persoane, aceasta masina de spalat rufe este exact ce ai nevoie. Este un model potrivit pentru 2 persoane, avand in vedere capacitatea sa de 6.5 kg. Aceasta capacitate este exact ceea ce aveti nevoie pentru locuinta dumneavoastra.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Functiile de care beneficiaza aceasta masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-AD65BL sunt selectorul de program spalare, selector timp spalare: 1 – 35 min, Selector timp de stoarcere: 1-5 min, Selector evacuare, Functie inmuiere, Semnal sonor la finalizarea programului.

Aceasta va va anunta printr-un semnal sonor ca programul de spalare a rufelor s-a finalizat, astfel incat sa puneti scoate rufele in cazul in care aveti nevoie cat mai repede de acestea sau va grabiti si aveti nevoie cat mai repede sa scapati de aceasta sarcina.

Citeste si despre Electrolux EW6C428W

Pe toti ne deranjeaza scamele care se pun pe haine. Acestea confera un aspect inestetic tinutei si nu ne dorim sa le avem. Astfel, daca va doriti ca rufele dumneavoastra sa nu aiba un astfel de aspect, aceata masina de spalat rufe este dotat cu un program care va elimina scamele fara doar si poate. Este vorba despre filtrul pentru scame. Acest program este unul de mare utilitate.

Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-AD65BL are o tehnologie de tipul AIR DRYER, iar uscarea se face prin ventilare suplimentara.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-AD65BL reprezinta un produs care va va indeplini multe dintre necesitatile pe care le are o familie alcatuita din 2 membrii. . Pretul pe care il are aceasta masina de spalat rufe este unul potrivit pentru caracterisiticile pe care le are, ceea ce inseamna ca merita sa investiti intr-un astfel de aparat pentru spalarea rufelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply