Heinner HSWM-104BK

Cu totii stim faptul ca masina de spalat rufe nu poate lipsi din locuinta. Avand in vedere faptul ca rufele se murdaresc destul de repede, iar in societatea actuala aveti nevoie sa arati cat mai bine, acest dispozitiv are un rol esential. Astfel, este important ca alegerea acesteia trebuie sa tina cont de necesitatile fiecarei familii, iar pentru a nu da banii degeaba, trebuie luata in considerare capacitatea pe care o are aceasta. Un exemplar demn de luat in considerare pentru cei care fac parte dintr-o familie care este ceva mai numeroasa, fiind compusa din 4-5 membrii, modelul care se potriveste este cel care detine o capacitate de 10 kg: Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-104BK este un astfel de exemplar. (vezi oferta de AZI)

Heinner HSWM-104BK

Despre Heinner HSWM-104BK

Acesta va fi exact ceea ce aveti nevoie fara doar si poate. Astfel, aceasta este demna de luata in considerare pentru a spala rufele dumneavoastra si ale copiilor dumneavoastra.

Heinner HSWM-104BK
Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-104BK, 10 Kg, 4.6 Kg, Alb/Negru

Pe de o parte, un prim avantaj al acestui model vine din faptul ca are o adancime de 51.2 cm, ceea ce inseamna ca va exista destul de mult loc pentru a le aseza. Acesta are o latime ceva mai mare, iar acest lucru va trebui sa il luati in considerare atunci cand vine vorba despre asezarea sa. Este un model ceva mai inalt, acesta avand 87 cm. Este un model in non-culorile alb si negru, amrginile sale fiind negre, iar restul exteriorului fiind alb.

Despre Heinner HSWM-104BK

Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-104BK – ce trebuie sa va intereseze la partea tehnica

Citeste si despre Arctic APL81232XLW3

Acest model este caracterizat de un design compact si ergonomic. Hubloul din componenta sa se va deschide prin partea superioara. Despre panoul de comanda pe care il include modelul semi-automat trebuie spus ca este unul mecanic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-104BK are o incastrare de tip standard. In plus, este o masina semi-automata, un produs creat pentru cei care prefera astfel de modele. Are o incarcare verticala, rufele fiind usor de asezat.

Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-104BK are o capacitate de 10 kg, astfel ca, putem spune ca este exact modelul de care are nevoie o familie compusa din 4 – 5 membrii. Astfel, veti putea spala destul de multe rufe cu aceasta, scapand de o grija doar la o incarcare.

Citeste si despre Bosch WAT24360BY

In plus, puteti sa spalati si rufe mai voluminoase, cum sun gecile sau paturile, acestea fiind usor de asezat in respectivul aparat. Astfel, le veti putea lua la fel de usor si aproape uscate.

Pe de alta parte, despre acest model putem spune este dotat cu functii numeroase care ii confera usurinta in utilizare, confort, fiind si eficient. Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-104BK este un dispozitiv prevazut cu functiile: Selector program spalare, Selector timp de spalare: 1-35 min, Selector timp de stoarcere: 1-5 min, Selector evacuare, Functie inmuiere, Semnal sonor la finalizarea programului, Filtru scame.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-104BK reprezinta un exemplar semi-automat indicat pentru cei care prefera astfel de modele. Pretul sau de vanzare este convenabil, potrivit pentru dotarile pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply