Heinner HHPD-V804A++

Datorita masinilor de spalat rufe, viata omului modern a fost considerabil imbunatatita. Insa, pentru ca acesta sa se poata bucura de haine perfect igienizate, este nevoie de un uscator eficient care sa aiba grija de tesaturi si sa le usuce corespunzator. Iar un astfel de model este este Heinner HHPD-V804A++, un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta in care se pune accentul pe confort.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HHPD-V804A++

Despre Heinner HHPD-V804A++

Ce face acest uscator mai precis? El este cel care se ocupa de uscarea rufelor, fara a le deteriora in vreun fel tesaturile. Asa ca indiferent ca este vorba de bluze din in sau matase, pulovere din lana, jachete din fas sau poliester, uscatorul de rufe Heinner HHPD-V804A++ va face fata cu brio provocarii de a le usca perfect. Si totul intr-un timp foarte scurt, ajutand utilizatorul sa economiseasca minute in sir.

Heinner HHPD-V804A++
Uscator de rufe cu pompa de caldura Heinner HHPD-V804A++, 8 kg, 15 Programe, Display LED, Baby Care, Clasa A++, Alb

Modul de functionare al acestui uscator se bazeaza pe o pompa de caldura. Mai precis, modelul Heinner HHPD-V804A++ are in dotare un mecanism prin care tesaturile hainelor sunt invaluite in curenti de aer cald.

Despre Heinner HHPD-V804A++

Uscator de rufe cu pompa de caldura Heinner HHPD-V804A++ – alege performanta in uscarea rufelor tale

Citeste si despre Arctic APL51211BDW3

Capacitatea de incarcare a acestuia este si ea generoasa, fiind vorba de nu mai putin de 8 kg. Acestea sunt suficiente pentru a usca rufele unei intregi familii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

O problema constanta atunci cand vine vorba de uscatoarele de rufe este legata de consum. Foarte multi utilizatori se tem ca facturile sa nu devina foarte apasatoare. Insa, din fericire, nu este cazul. In cazul uscatoarelor moderne, asa cum este si Heinner HHPD-V804A++, vorbim de clasa de eficienta energetica A++. Acest lucru inseamna un consum scazut de energie, astfel incat utilizatorii sa nu risipeasca bani.

Ba mai mult, uscatoarele din gama Heinner sunt atat de inteligente incat detecteaza singure si fara efort cantitatea de rufe din interiorul lor si cat de umede sunt acestea, astfel incat sa dozeze corespunzator consumul de timp si energie electrica. Este tehnologia viitorului, ceea ce va prezentam noi, adica un sistem suficient de inteligent incat sa nu consume mai mult decat este cazul.

Citeste si despre Electrolux EWT1264ILW

Iar economisirea este posibila doar cu ajutorul pompei de caldura din dotare. Aceasta functioneaza in doua sensuri. Pe de-o parte incalzeste aerul, iar pe de alta parte se ocupa de racirea sa. Pompa are un senzor care se opreste din a mai sufla aer cald, atunci cand rufele sunt deja uscate, iar utilizatorul se bucura de o optimizare perfecta a procesului.

Pentru ca totul sa functioneze in parametrii, producatorii modelului Heinner HHPD-V804A++ au implentat o serie de senzori care detecteaza automat nivelul umiditatii din interior. Tot uscatorul are grija ca eliminarea umiditatii sa se realizeze in mod gentil. Cutele sunt si ele o problema uitata, astfel incat tesaturile sensibile sa nu devina o provocare din punct de vedere al netezirii. Uscarea se realizeza uniform, iar tamburul special numi Pearl Druma are rolul de nu sifona rufele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, vorbim in cazul modelului Heinner HHPD-V804A++ de unul adaptam caracteristicilor pe care le ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply