Hansa AWN610D

Pentru orice locuinta exista elementele potrivite in materie de electronice si electrocasnice iar masina de spalat trebuie sa fie prezenta in orice locuinta si gasirea modelului potrivit inseamna poate si alegerea unui model precum Hansa AWN610D pentru utilarea locuintei voastre.(vezi oferta de AZI)

Hansa AWN610D

Despre Hansa AWN610D

In oricare alegere sau in cazul oricarei posibile utilari a locuintei trebuie ca elementele care sunt analizate sa fie unele care sa vine sa va faca viata mai usoara. Putem sa vorbim despre ceea ce poate recomanda un astfel de model Hansa AWN610D fie ca este vorba despre partea constructiva sau despre partea functionala a sa.

Hansa AWN610D
Masina de spalat rufe Hansa AWN610D, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Cu siguranta partea de utilare si de utilizare trebuie vazuta in detaliu insa trebuie urmarit ca pana la urma raportul pret/ calitate sa fie cel dorit si cel care va avantajeaza cel mai mult.

Despre Hansa AWN610D

In alegerea Hansa AWN610D

Citeste si despre Beko DS8333PX

Cum am pornit spre studierea acestui model prin prisma caracteristicilor constructive si functionale putem analiza in prima faza partea de pozitionare a acestui model. Ca si elemente de luat in calcul sunt faptul ca Hansa AWN610D este o masina de spalat cu incarcare frontala si care are un hublou cu o deschidere spre stanga dar si cu o dimensiune de 44 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cel mai greu cuvand in partea de pozitionare insa il va avea partea de gabarit a acestui model si mai exact faptul ca masoara 84.5 cm inaltime, 59.7 cm latime si 52.7 cm in adancime. La toate aceste elemente se mai adauga poate si lungimea de 1.5m a cablului de alimentare. Din partea de dimensiune ceea ce vom putea analiza totusi este capacitatea de incarcare si posibilitatea de a spala pana la 6kg de rufe.

Avand aceasta capacitate vom putea trage prime concluzii si din perspectiva consumului de resurse pentru spalare rufelor. Pentru apa este vorba despre un nivel de consum de 10560l iar pentru energia electrica un conum mediu anual de 195kWh ceea ce duce la pozitionarea Hansa AWN610D in clasa de eficienta energetica A+.

Citeste si despre Albatros WM 7.0

Nu trebuie sa ignoram partea de programe pe care sa le folositi prin intermediul acestei masini de spalat si pentru a avea rufe curate si uscate. Puteti sa va ajutati de unele programe clasice dar si de unele mai moderne precum cel de spalare manuala, programul special pentru tricouri sau poate o sa va ajute cel dedicat articolelor sport.

Timpul de spalare poate fi important si poate fi vorba si despre nevoia de a spala unele rufe care nu sunt foarte murdare iar pentru asta un program de spalare rapida de 15 minute poate fi exact ceea ce aveti nevoie. In privinta timpului de uscare elementul care va poate ajuta foarte mult este prezenta unei viteze de centrifugare de pana la 1000 rpm iar modul de utilizare poate sa insemne si un anumit zgomot produs si veti avea pentru spalare unul de 58dB iar pentru centrifugare unul de maxim 77 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Solutii potrivite exista pentru orice situatie sau necesitate iar ca si elemente ce pot face utilizarea Hansa AWN610D si una sigura vom avea functiile de programare intarziata sau blocarea accesului la interfata de control.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply