Haier HW60-10F2S

Haier HW60-10F2S vedere fataMunca pe care o avem de facut in interiorul locuintei sau acasa poate fi una solicitanta dar in acelasi timp poate fi vorba si despre o munca usoara dar care se va face cu ajutorul electrocasnicelor pe care le veti folosi. Daca nu aveti o ferma sau daca nu lucrati pamantul atunci categoria de munca despre care vorbim este aceea de a face curat in casa dar si de a avea haine curate. In aceste situatii cu siguranta este de dorit, sau mai bine spus este obligatorie prezenta unei masini de spalat rufe, iar Haier HW60-10F2S poate fi exact ceea ce aveti nevoie.

Despre Haier HW60-10F2S

Daca un prim criteriu de selectie a unei masini de spalat este spatiul pe care il are locuinta voastra si astfel spatiul de care dispuneti pentru instalarea sa, atunci Haier HW60-10F2S poate fi cu siguranta o optiune facila. Aceasta caracteristica este oferita de catre dimensiunea pe care o are si anume o dimensiune de 84.5 x 59.7 x 49.7 cm, ceea ce poate fi cu siguranta mai putin decat in cazul altor modele. Fiind totusi o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, la aceasta dimensiune se va mai adauga si un spatiu necesar pentru a deschide hubloul. Daca ar fi sa luam in calcul situatia in care ar fi nevoie sa spalati la mana atunci cu siguranta tot ce va intereseaza este sa aveti o masina de spalat rufe la dispozitie fara a mai tine cont de designul acesteia sau de culoarea pe care o are.

Si solutiile sunt moderne

Chiar daca in privinta designului pe care il are Haier HW60-10F2S nu prezinta foarte multe elemente uimitoare, iar nuanta alba o face sa para usor clasica, exista caracteristici ce ii aduc acele elemente moderne pe care le cautati. Pentru inceput putem discuta despre disponibilitatea unui numar de 16 programe pe care sa le utilizati in functie de nevoi sau in functie de rufele pe care doriti sa le spalati. Aceste programe contin atat unele clasice, cum ar fi cel destinat spalarii rufelor din bumbac, din lana sau a rufelor sintetice, dar exista si programe moderne cum ar fi cel sport sau cel pentru spalare cu un consum redus de energie.

Pentru momentele in care vreti sa mergeti la un eveniment dar nu aveti camasa curata puteti sa apelati la programe precum cel de spalare rapida sau la programul pentru rufe usor de calcat si viteaza de centrifugare de 1000 rpm. Exista si caracteristici de siguranta care insotesc acest model Haier HW60-10F2S si pot fi cele ce tin de prezenta unui sistem de siguranta pentru copii, de prezenta unei functii de oprire si de adaugare sau de reglarea picioarelor frontale pentru a-i oferi stabilitate. Toata utilizarea si functionarea se poate masura insa prin trei caracteristici si anume: eficienta la spalare specifica clasei A, eficienta la uscare specifica clasei C sau eficienta energetica specifica clasei A++.

Save

8 Total Score
Haier HW60-10F2S

Haier HW60-10F2S - masina de spalat rufe Haier HW60-10F2S, capacitate 6 Kg, 1000 RPM, clasa A++, afisaj LED, culoare alba, incarcare frontala, sisteme si tehnologii AquaProof.

PROS
  • Capacitatea de spalare de 6 kg.
  • Consumul de energie redus comparativ cu capacitatea de spalare.
  • Numarul de programe disponibile.
CONS
  • Pretul de achizitie mai mare decat o medie a altor modele.
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply