Haier HW60-10266A: impuse de evolutie

Haier HW60-10266A vedere fataMomentul in care trebuie sa va alegeti ceea ce va utila noua voastra locuinta, sau poate pe cea veche, dar pe care tocmai ati terminat-o de renovat, este unul destul de dificil datorita diversitatii produselor existente. Ceea ce trebuie sa faceti este sa analizati fiecare oferta in parte, dar si care se pliaza cel mai bine pe nevoile voastre. Cu siguranta modernitatea produselor trebuie sa fie un prim criteriu de alegere. Un model care este si modern dar si facil pentru numeroase tipuri de locuinte este si masina de spalat rufe Haier HW60-10266A, iar ceea ce are de oferit va poate multumii si pe voi.

Despre Haier HW60-10266A

Primul element care este sesizabil este cel al designului pe care il are si care prezinta unele elemente moderne cum ar fi panoul de comanda cu afisajul de tip LED, dispus in partea centrala, si butonul rotativ de selectie a programelor dispus lateral. Tot cu ochiul liber putem observa foarte usor si modalitatea de incadrare in locuinta voastra iar asta datorita gabaritului ce il detine acest model Haier HW60-10266A. Avand o dimensiune de doar 84.5 x 59.5 x 45 cm putem discuta si despre faptul ca poate fi o solutie avantajoasa si pentru persoanele a caror locuinta nu se bucura de un spatiu foarte generos. Pentru partea de instalare va fi nevoie insa sa mai tineti cont si de spatiul de care este nevoie pentru deschiderea hubloului, al carui diametru este de 32 cm, dar si de greutatea acestui model pentru o manevrare fara probleme.

O evolutie clara

Daca la unele modele mai vechi discutam despre o spalare semi-automata sau despre prezenta unui numar redus de programe, in cazul acestui model, Haier HW60-10266A, lucrurile sunt vizibil mai moderne si mai avantajoase. Pentru inceput este vorba despre prezenta unui numar de 16 programe pe care le veti avea la dispozitie si intre care cu siguranta veti gasi cel necesar sau potrivit nevoilor voastre. Veti avea program destinat rufelor din bumbac, un program pentru articole sport, pentru rufe din lana sau poate pentru jeans, iar daca doriti puteti seta si modalitatea de centrifugare, avand optiunea de centrifugare intensiva sau delicata.

Pentru cei care nu au gasit programul pe care il vor, exista posibilitatea de a seta temperatura dar si viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm, iar daca durata este problema atunci un program rapid este cu siguranta cel mai avantajos. Haier HW60-10266A prezinta caracteristici avantajoase si in ceea ce priveste functiile de siguranta si anume sistemul de siguranta pentru copii, controlul la supraincalzire sau functia de oprire si adaugare. Chiar daca unele persoane se vor grabi sa analizeze acest model din perspectiva pretului de achizitie, acesta este unul explicat prin capacitatea de incarcare de 6 kg dar si prin pozitia pe care o ocupa in clasa de eficienta energetica A++ sau de eficienta la spalare A.

Save

8.5 Total Score
Haier HW60-10266A

Haier HW60-10266A - masina de spalat rufe cu o capacitate de 6 Kg, turatie 1000 RPM, face parte din clasa A++, tip afisaj LED, culoare alba, dimensiune de doar 84.5 x 59.5 x 45 cm, 16 programe.

PROS
  • Capacitatea de incarcare.
  • Numarul de programe disponibile.
  • Consumul de energie avantajos.
CONS
  • Pretul de achizitie mai mare decat o medie a altor modele.
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply