Gorenje W8544N/I

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 21.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

La o prima privire, masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I nu este un produs menit sa impresioneze foarte tare. Este o masina obisnuita, de culoare alba, cu dimensiuni bunde de 60 x 60 x 85 cm si o greutate destul de mare de 77 kg. (Doar acum la reducere)

Gorenje W8544N/I

Despre Gorenje W8544N/I

Insa, daca va precizam faptul ca masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I are un numar de 1400de rotatii pe minut si o multime de programe de spalare care ii demonstreaza eficienta, parca datele problemei se schimba putin. Dar haideti sa nu mai pierdem timpul si sa vedem concret ce aduce acest produs utilizatorului.

Gorenje W8544N/I
Gorenje W8544N/I

Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

In primul rand, am putea incepe cu reputatia producatorului. De departe, Gorenje s-a remarcat in industria sa drept un producator care isi face treaba bine, fara a percepe un pret exagerat pentru produsele pe care le ofera. Iar modelul pe care il prezentam si noi, nu este deloc o exceptie.

Despre Gorenje W8544N/I

Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I – o masina careia nu-i lipseste aproape nimic

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

Daca vreti sa va convingeti de faptul ca masinii de spalat Gorenje nu ii lipseste nimic, vom incepe prin analiza consumului acestui produs. Ei bine, dispozitivul este situat in clasa A+++, adica cea mai eficienta clasa energetica existenta in momentul de fata pe piata electrocasnicelor din Romania.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In acest fel, consumul de energie este mic si se rezuma la 166 kWh/ an, respectiv un consum standard de spalare de 0,77 kWh. Interesant, nu? In schimb, in ceea ce priveste consumul anual de apa, acesta este de 10 309 L. Nu este nici acesta un consum exagerat, daca il comparati cu alte masini de spalat rufe cu pret asemenator.

Si totul se realizeaza, pastrandu-se eficienta de spalare de tipul A. Astfel, vorbim de tesaturi bine ingrijite si perfect curatate, de programe speciale de curatare si de o masina cu totul si cu totul eficienta. Astfel, masina prezentata dispune de o tehnologie speciala ce poarta denumirea de SensoCare. Ea este cea care asigura ca indiferent de tipul de material al rufelor, acest sunt spalate cum se cuvinte. Practic, tehnologia inovativa si inteligenta gaseste mereu combinatia perfecta intre temperatura de spalare si apa, timp si viteza de rotatie.

Citeste si despre Electrolux EWF1284BW

Iar daca hainele utilizatorului au nevoie de o ingrijire mai speciala, asa cum se intampla in cazul materialelor precum lana sau matasea, programele de spalare pot fi combinate cu alte dotari. De exemplu, un spalat rapid se optine prin activarea functiei TimeCare, aceasta avand rolul de a reduce considerabil timpul. EcoCare este un alt mod de spalare inteligent care economisesti energie.

Motorul masinii de spalat prezentate are rolul de a elimina riscul aparitiei uzurii, in timp ce durata deviata este crescuta semnificativ. Este vorba, desigur, de un motor care nu dispune de pericii, ceea ce combate tensiunea mecanica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Spalarea mai silentioasa este o alta preocupare a profesionistilor de Gorenje. Iar in cazul masinii de spalat rufe Gorenje W8544N/I aceasta este obtinuta prin ajutarea parametrilor de spalare, prin intermediul unui senzor special. Tot acest sezor ajuta hainele sa capate un miros placut, iar tesaturile sa nu se deterioreze. Pretul este corespunzator functiilor, atributelor si designului eficient.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply