Gorenje W6843T/S

Daca sunteti amatorii produselor din gama Gorenje, va prezentam un model de masina de spalat inteligenta si eficienta. Aceasta poarte denumirea de Gorenje W6843T/S si reprezinta unul dintre acele produse care va fac sa nu regretati investitia efectuata. De ce? Veti afla din randurile de mai jos. (ACUM la reducere)

Gorenje W6843T/S

Despre Gorenje W6843T/S

Va prezentam o masina de spalat interesanta si eficienta. Aceasta are o capacitate potrivita pentru 1-2 persoane, aceasta fiind de 6 kg. In cele 6 kg intra orice tip de rufe, inclusiv unele paturi si lenjerii de pat. O atentie sporita trebuie acordata cuverturilor foarte voluminoase. Acestea ocupa usor cuva masinii si nu mai ramane loc pentru celelalte tipuri de haine. Acelasi lucru se poate intampla si cu lenjeriile de pat matrimoniale. In schimb, cele single, pentru paturile inguste, ocupa destul de putin.

Gorenje W6843T/S
Masina de spalat rufe Gorenje W6843T/S, 6 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Referitor la numarul de rotatii, nu putem spune decat ca acesta este de 1400. Este o masina de spalat medie din acest punct de vedere, dar care ofera suficinete rotatii pentru utilizatorul obisnuit.

Despre Gorenje W6843T/S

Masina de spalat rufe Gorenje W6843T/S – alegerea ideala pentru tine

Citeste si despre Whirlpool AWS 61212

De ce este aceasta masina de spalat rufe un atu pentru tine? Ei bine, pentru ca ea vine cu un consum foarte redus. Ea face parte din clasa A+++. Aceasta este cea mai economica de pe piata si reprezinta un mare plus pentru utilizator. Astfel, masina de spalat este creata pentru a spala bine rufele si nu pentru a ruina bugetul utilizatorului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Prin intermediul sistemului Senso Care, masina de spalat Gorenje reuseste sa asigure utilizatorilor o spalare impecabila, indiferent ca este vorba de rufe albe sau de haine colorate. Astfel, aceasta se ocupa de dozarea corespunzatoare a apei si a temperaturii, astfel incat rufele sa fie corespunzator igienizate.

O alta dotare importanta a masinii de spalat prezentate este Stain Expert. Aceasta lucreaza impotriva petelor dificile, reusind sa le indeparteze corespunzator. Indiferent ca este vorba de pete precum de vin sau de iarba, masina reuseste sa raspunda nevoilor utilizatorului. Acelasi lucru este valabil si pentru cele de sirop de fructe sau altele asemenea.

Citeste si despre Bosch WAT24460BY

Credeati ca asta e tot? Ei bine, nu. Masina de spalat rufe vine cu atributul Total weight Control, menit sa dozeze consumul de apa si detergent, in functie de cat de murdare sunt rufele respective. Astfel, este considerabil evitat fenomenul de spalare excesiv, considerat responsabil pentru deteriorarea hainelor.

Si pentru ca producatorul Gorenje a fost intotdeauna interesat de crearea unor produse care sa treaca testul timpului, acesta a adaugat atributul DuraHeat. Acesta din urma are rolul de a lupta impotriva incalzirii, fiind remediul ideal pentru a prelungi durata de functionare a masinii. Mergand mai departe, trebuie sa amintim si functia anti-mirosuri. Aceasta duce la combaterea microbilor si bacteriilor care cauzeaza mirosuri neplacute hainelor, chiar daca acestea au fost spalate cu detergent bun si balsam. Asa ca mare atentie! Aceasta este deosebit de importanta pentru utilizatori.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii de spalat Gorenje W6843T/S nu este deloc mare, ci este unul care respecta oarecum trendul impus pe piata acestor electrocasnice. Astfel, investitia este una buna, mai ales ca masina nu consuma foarte mult.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply