Gorenje D8565NR

Puteti foarte simplu cand vine vorba despre ingrijirea voastra si a locuintei sa ramaneti la variant clasice si traditionala sau poate fi vorba despre partea de alegere a unor electrocasnice care sa vina in ajutorul vostru. Un element care poate sa faca multe lucruri pentru voi si pentru orice locuinta sau familie este si uscatorul de rufe iar daca este vorba despre gasirea unuia care sa se plieze foarte bine pe langa nevoile voastre veti putea sa incepeti cautarea de modele potrivite. Gorenje D8565NR poate fi insa unul dintre cele care va ofera posibilitatea de a avea tot ceea ce va trebuie dar in acelasi timp si de a va bucura de o pata de culoare in locuinta voastra.(vezi reducerile de AZI)

Gorenje D8565NR

Despre Gorenje D8565NR

Chiar daca am precizat posibilitatea ca Gorenje D8565NR sa fie present in cadrul unei locuinte la fel de simplu veti putea foarte usor sa aduceti acest produs si ca investitie pentru afacerea voastra daca asta presupune existent unei cantitati mai generoase de rufe.

Gorenje D8565NR
Uscator de rufe Gorenje D8565NR, Condensare, 8 kg, Clasa A++, Rosu

Indiferent de pozitionare si motivul care duce la aducerea sa in slujba voastra trebuie studiate unele caracteristici pe care le prezinta iar asta pentru a fi puse in balanta cu ceea ce ofera poate alte modele.

Despre Gorenje D8565NR

Varianta colorata si moderna

Citeste si despre Electrolux EWF1487HDW

Primul lucru poate fi insa gabaritul pe care il are acest model si mai exact cu faptul ca masoara 85cm in inaltime, 60cm in latime si 60cm in adancime dar la aceasta valoare se mai pune si partea de deschidere a hubloului al carui diametru este de 35cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Nu trebuie ignoranta insa nici parte legata de aspect iar asta pentru ca este un model cu o culoare rosie dar mai mult unul care detine un panou de comanda digital si ambele elemente reprezinta ceva diferit, nou si modern in acelasi timp.

Nu doar culoarea si modul de comanda sunt elemente ce recomanda acest uscator de rufe cu condensare ci si partea de functionare efectiva sau de grija pe care o acorda tesaturilor pe care trebuie sa le uscati.

Citeste si despre Gorenje D8565NA

Modul prin care face asta tine de lista de programe pe care le veti putea utiliza iar intre cele 15 se afla si unele functie de materialul din care sunt realizate hainele dar si unele special cum ar fi cel anti sifonare sau cel pentru uscare mixta. Tot ca si elemente importante in uscarea celor 8 kg de rufe de catre Gorenje D8565NR o sa fie tehnologii precum SensorIQ, IonTech, AutoDrain, HeatPump cum Twin Air sau FiltrationSupreme.

Nu trebuie lasate deoparte elementele de siguranta ale utilizarii Gorenje D8565NR intrucat veti avea si picioare cu vacuum pentru o stabilitate sporita, o siguranta pentru copii dar si o oprire automata atunci cand se deschide usa. Daca ne legam si de semnalizarea acustica la terminarea programului veti putea foarte usor sa stiti cand rufele sunt uscate dar acest lucru il puteti afla si de la afisajul de tip LED.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu veti mai avea decat partea de eficienta din punct de vedere al consumului de energie aferenta functionarii acestui model iar pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++ este un element care sa va ajute in acest sens.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply