Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Sa vorbim putin despre masini de spalat. Ele trebuie sa fie economice, dar in acelasi timp capabile sa ofere rezultate bune, sa aiba o diversitate de programe, dar in acelasi timp sa nu afecteze tesaturile, sa vina cu functii noi, dar sa aiba si un design practic si placut. Iar daca va intrebati ce masina de spalat face fata acestor provocari, va spunem noi: Electrolux PerfectCare700 EW7F348W.(Doar acum la reducere)

Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Despre Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348W are mereu grija de tesaturile hainelor. In plus, ea vine cu o multime de programe inteligente care abia asteapta sa fie puse in functiune de catre cei care inteleg ce inseamna rufe perfect igienizate.

Electrolux PerfectCare700 EW7F348W
Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348W, 8Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Motor inverter, SensiCare, SteamCare, FreshScent, Display BigLED, Alb

Din punct de vedere al rotatiilor, Electrolux inseamna 1400. Incarcatura maxima pe care o permite este de 8 kg, ceea ce nu este rau deloc.

Despre Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348W – performanta de la masina ta de spalat

Citeste si despre Whirlpool AWS 61212

Electrolux este de departe o masian de spalt economica. Iar acest lucru este demonstrat de faptul ca ea face parte din clasa A+++. Drept urmare, in cazul sau, consumul de detergent, de apa si de energie electrica vor fi considerabil reduse. Iar acest lucru se va cunoaste in timp. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa asteptati foarte mult pt a va da seama de aceste rezultate, ci este suficient sa aruncati o privire asupra facturii la energie inca de la primele spalari. Insa asta nu este tot, masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348W inseamna si economisire de timp. Ea vine si cu programe rapide, pentru cei care isi doresc o simpla improspatare a hainelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, Electrolux stie cum sa aiba grija de haine. Este o masina de spalat care isi propune sa nu deterioreze in vreun fel tesaturile. Drept urmare, ea vine cu o gama generoasa de programe, ideale pentru toate tipurile de tesaturi: de la clasicul bumbac, pana la lana pretentioasa.

Ba mai mult, avand in vedere faptul ca rufele pot fi o adevarata provocare atunci cand vine de calcat, producatorii masinii de spalat Electrolux PerfectCare700 EW7F348W s-au gandit sa-i ofere acesteia un sistem inovator numit SteamCare 700. Mai precis, el se ocupa de netezirea corepsunzatoare a cutelor, astfel incat calcatul sa devina floare la ureche. Iata, asadar, inca o dovada ca masina de spalat prezentata are grija de tesaturile rufelor cu care intra in contact.

Citeste si despre Samsung DV70M5020QW/LE

Sistemul Fresh Sent este un alt mare plus. Acesta reprezinta o combinatie intre aburul delicat si parfumul care rezulta de la detergent si balsam. Si totul pentru a obtine rufe cu un miros cu adevarat placut.

Ba mai mult, sistemul SCI-Jrt este cel care detecteaza incarcatura maxima a masinii, pentru a-si da seama de cate rufe trebuie sa se ocupa simultan. De ce este acest detaliu atat de important? Ei bine, studiile au demonstrat ca daca sunt spalate indelung, hainele se pot subtia sau chiar rupe. Depinde de materilul din care sunt facute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul care a fost stabilit pentru acest model este ceva mai mare decat in cazul modelelor obisnuite. Insa, tehnologiile sunt moderne si merita cu adevarat investitia utilizatorilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply