Electrolux PerfectCare EW8F148B

O persoana ingrijita este intotdeauna una care reuseste sa castige respectul celor din jur. Astfel, ea trebuie sa aiba mereu grija sa poarte tinute curate, adecvate evenimentului la care ia parte si care sa vina cu un miros placut, atragator. Iar pentru a se putea bucura de astfel de tinute, este nevoie de o masina de spalat eficienta, capabila de a avea grija de tesaturi si de a contribui semnificativ la protejarea in timp a acestora. Pentru ca da, una dintre problemele frecvente a oamenilor este faptul ca hainele lor se deterioreaza din cauza ca sunt spalate fie folosind programele nepotrivite, fie apeland la un dispozitiv care nu este capabil sa-si faca treaba bine. Iar cand vine vorba de masini eficiente, cu siguranta modelulElectrolux PerfectCare EW8F148B este unul care ofera rezultate de top. (ACUM la reducere)

Electrolux PerfectCare EW8F148B

Despre Electrolux PerfectCare EW8F148B

Inainte de a prezenta atuurile acestui produs, trebuie sa vorbim despre numarul de rotatii. Acesta este 1400 rpm, fapt care ne face sa ne dam seama ca aceasta masina sta bine la acest capitol. Mergand mai departe, putem vorbi si de o incaercatura buna a masinii. Numarul maxim de kilograme care poate fi asezat in interiorul sau este de 8 kg, ceea ce o face o masina potrivita pentru familii. Asadar, din doua incarcari, puteti rezolva cu rufele intregii familii pentru o saptamana.

Electrolux PerfectCare EW8F148B
Masina de spalat rufe Electrolux EW8F148B, PerfectCare800, TimeManager 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Insa, nu trebuie sa ne oprim aici, trebuie sa cunoastem si celelalte detalii care fac din acest produs o alegere excelenta pentru utilizatori. Si iata.

Despre Electrolux PerfectCare EW8F148B

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare EW8F148B– prezentare a atuurilor din portofoliul cu dotari

Citeste si despre LG F4J5TN7S

In cazul acestei masini de spalat rufe, veti observa, probabil, ca toate dotarile se termina in cuvantul „Care”. Iar asta se datoreaza faptului ca ea are mare grija de tesaturi. Desi, nu este deloc de prisos sa folosim acest termen.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Astfel, in cazul acestei masini de spslat rufe vorbim de functia UltraCare care determina protectie pentru tesaturi. De fapt, asa cum indica si denumirea, am putea vorbi de ultraprotectie. Hainele nu se scamoseaza si nici nu isi pierd stralucirea sau culorile atragatoare.

Referitor la consumul acestei masini de spalat, avem vesti excelente. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna un consum excelent. Ba mai mult, masina de spalat isi dozeaza corespunzator consumul de apa si detergent cu ajutorul atributului SensiCare.

Citeste si despre AEG T8DBC49S

Practic, acesta este atat de smart, incat isi da seama singur cat de plina este masina respectiv. Iar prin asta stie exact cat sa consume.

Atributul Steam Care este si el deosebit de important si are rolul de a elimina cutele. Acesta foloseste tehnologia pe baza de aburi si contribuie semnificativ la eliminarea acestora de pe haine. Si astfel, calcatul se va realiza mult mai eficient si mai usor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, nu sunt foarte multe de spus. Acesta este destul de mare, insa si modelul de masina de spalat este unul care iese total din tipare. Aceasta nu doar ca arata bine, dar este si inteligenta. Iar o dovada in plus a acestui fapt este Fresh Sent, un atribut care nu permite mirosurilor neplacute sa se instaleze in masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare EW8F148B.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply