Electrolux Inverter EDH3498RDE

Romanii sunt campioni atunci cand vine vorba de spalarea rufelor de mari dimensiuni precum paturile, lenjeriile de pat si altele asemenea. Ei evita pe cat posibil sa faca acest lucru. Iar una dintre scuzele invocate de catre ei este faptul ca acestea se usuca foarte greu, mai ales in anotimpurile reci. Ce-i drept, asa este. Insa, gratie unui dispozitiv inteligent si efiecient precum uscatorul de rufe Electrolux Inverter EDH3498RDE, aceasta problema este imediat rezolvata. Imaginati-va un dispozitiv care seama cu o masina de spalat, dar care in loc sa curete rufe, are rol de a le usca. Permiteti-ne sa va oferim ami multe detalii despre acesta. (vezi disponibilitatea)

Electrolux Inverter EDH3498RDE

Despre Electrolux Inverter EDH3498RDE

O nuanta de alb murdar a fost aleasa pentru acest uscator. Iar acest lucru este bun, avand in vedere faptul ca el poate aduna foarte mult praf. Insa, nuanta cu tenta de gri poate face ca acesta sa nu se observe atat de usor. In ceea ce priveste designul, acesta este destul de placut.

Electrolux Inverter EDH3498RDE
Uscator de rufe Electrolux Inverter EDH3498RDE, Condensare cu pompa, 9 kg, Clasa A++, LCD Touch, Alb

Uscatorul de rufe este mare, dar este firesc sa fie asa, avand in vedere faptul ca are o capacitate de 9 kg. Acest lucru va permite sa uscati simultan 9 kg de rufe, ceea ce este un lucru extrem de avantajos din punct de vedere al timpului.

Despre Electrolux Inverter EDH3498RDE

Uscator de rufe Electrolux Inverter EDH3498RDE ? sa vedem ce atribulte il fac eficient

Citeste si despre Electrolux EDH3897SDE

Si apropo de aspect, trebuie mentionat ca usa este reversibila. Aceasta ajuta utilizatorul atunci cand vine vorba de introducerea sau scoaterea rufelor. In ceea ce priveste dimensiunile, acestea sunt de 60 x 60 x 85 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Nu putem sa nu incepem cu programele pe care le detine acest uscator marca Electrolux. In primul rand, acesta dispune de programe speciale pentru tesaturi delicate, precum matasea folosita pentru bluze, rochiil, fuste, camasi si altele de acest fel. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji ca acestea se vor deteriora in timpul procesului de uscare.

Dincolo de acest lucru, acest model actioneaza perfect indiferent cat de groasa este tesatura. Totul se bazeaza pe tehnologia cu pompa de caldura care consuma foarte putina energie. Acest lucru situeaza uscatorul de rufe Electrolux Inverter EDH3498RDE in clasa A+++.

Citeste si despre Bosch WTW85540EU

Dispozitivul actioneaza cat se poate de eficient si datorita programului inteligent OptiSens care se ocupa cu monitorizarea umiditatii. Cu alte cuvinte, uscatorul stie exact cat de umed este fiecare articol si de cat de multa caldura este nevoie pentru a-l usca. Totodata, cand vine vorba de acest model, intra in actiune si EcoFlow.

Dintre dotarile uscatorului de rufe Electrolux Inverter EDH3498RDE nu lipseste programul antisifonare pe care va recomandam sa-l folositi in cazul tesaturilor delicate. Programarea intarziata este si ea prezenta si permite ca dispozitivul sa fie programat atunci cand utilizatorul doreste.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pretul acestui model se poate spune ce acesta este destul de piperat. Insa nu este un lucru suprinzator. In geenral, uscatoarele de rufe, indiferent de brandul producator au un pret mare. Ele isi fac treaba bine, insa necesita o investitie serioasa mai intai.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply