Electrolux EWT1262IFW

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1262IFW este genul de produs despre care vom discuta putin astazi. O vom analiza, o vom cerceta pana cand vom observa toate detaliile legate de aceasta. Si iata ce ne-a iesit. Pe scurt am putea spune ca aceasta masina are un consum anual de energie al masinii este de 167 Kwh. Dimensiunile acesteia sunt de 60 x 40 x 89 cm. Incarcarea sa se realizeaza vertical. inSa asta nu este tot. (oferta de AZI aici)

Electrolux EWT1262IFW

Despre Electrolux EWT1262IFW

Capacitatea de 6 Kg a acestei masini o face suficienta pentru un cuplu sau pentru o persoana singura. Desigur, ea poate fi adoptate si in locuintele cu mai multi membrii, insa problema consta in faptul ca acestia vor trebui sa spele mai des. In mai multe cicluri, deoarece masina nu permite decat 6 kfg de rufe. Iar ingreunarea cuvei acesteia nu este niciodata o solutie. Tamburul se poate deteriora, mai ales daca greseala se repeta. Trebuie tinut cont de faptul ca este vorba de o masina cu incarcare verticala, deci un produs mai putin ingust decat altele.

Electrolux EWT1262IFW
Electrolux EWT1262IFW

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1262IFW, 6 Kg, 1200 rpm, Clasa A++, Alb

Numarul de rotatii al masinii este 1200 rpm, ceea ce o face un produs mediu din acest ounct de vedere. O capacitate de 1400 sau 1600 rpm, ar fi insemnat un produs superior, din acest punct de vedere. Insa, nu ne oprim aici. Detaliile despre acest produs continua.

Despre Electrolux EWT1262IFW

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1262IFW – o inteligenta masina de spalat

Citeste si despre AEG L8FEC68S

Clasa A++ nu este nici cea mai eficienta din punct de vedere economic, dar nici cea mai putin eficienta. Culoarea sa este alb.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ciclul de spalare al masinii se adapteaza in functie de nevoile pe care le are utilizatorul. In felul acesta, masina ajusteaza automat tot ce tine de consum: de la enegia electrica si pana la timp. Si totul se realizeaza la fiecare ciclu de spalare, fara exceptie.

Utilizatorul ajunge sa plateasca exact cat este nevoie. Cu alte cuvinte, cat consuma, ceea ce este corect. Masina de spalat are pur si simplu atributul smart de a detecta incarcatura. Ea stie cel mai bine cate kilograme de rufe au fost adaugate in interiorul sau.

Citeste si despre Whirlpool FSCR 12440

Dincolo de asta, ea dispune de un tambur care se dovedeste incapatpr, astfel incat dintr-o singura data sa fie spalate simultan mai multe rufe. Insa, nu mai mult de 6 kg, asa cum am precizat deja.

Masina ofera mai multa libertate utilizatorului. Ea permite ca utilizatorul sa-si faca programul asa cum doreste, fara a tine cont de faptul ca trebuie sa adauge rufe la spalat. Si asta pentru ca exista acea minunat functie numita Pornire cu intarziere, care permite amanarea urmatorului ciclu de spalare, pana cand utilizatorul va fi dispus sa se ocupe de acest lucru. Sau ciclul de spalare poate fi programat sa se termine fix atunci cand are nevoie utilizatorul. De exemplu, acest lucru poate fi atunci cand ajunge el acasa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina dispune de atributul Woolmark Blue care inseamna cel mai delicat tratament oferit tesaturilor, in special celor delicate precum lana. Acest lucru va face sa aveti incredere in produs ca nu va va distruge puloverele din lana sau rochiile preferatre.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply