Electrolux EW7F249S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Look-ul unei persoane este influentat de hainele pe care alege sa le poarte. Iar cand spunem acest lucru nu ne referim la haine scumpe, ci mai degraba la modele care sa se potriveasca persoanei respective si care sa fie in acleasi timp curate si placut mirositoare. Iar pentru procesul de igienizare completa a hainelor este nevoie de o masina de spalat rufe eficienta. In acest caz, va prezentam recomandarea noastra: modelul Electrolux PerfectCare700 EW7F249S, o masina care nu doar spala, ci are grija si de tesaturi. (ACUM la reducere)

Electrolux EW7F249S

Despre Electrolux EW7F249S

Din punct de vedere al capacitatii, un aspect important pentru a decide daca este vorba de o masina de familie sau pentru cei care locuiesc singuri, va spunem ca modelul pe care am ales sa vi-l prezentam va pune la dispozitie 9 kg. Acestea nu sunt deloc putine, daca le raportam la cat spala o famile obisnuita.

Electrolux EW7F249S
Electrolux EW7F249S

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F249S, 9 Kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

La fel fe potrivit in cazul modelului Electrolux EW7F249S este si numarul de rotatii, acesta fiind de 1400 rpm, ceea ce determina o scurgere buna a rufelor.

Despre Electrolux EW7F249S

Masina de spalat rufe Electrolux EW7F249S – un ajutor de nadejde pentru cei care isi doresc haine perfect curate

Citeste si despre Samsung WW70M644OPX/LE

Sistemul PerfectCare700 reprezinta una dintre cele mai importante dotari. De ce? Datorita lui se pot obtine rezultate bune, in ceea ce priveste tasaturile. Astfel, hainele purtate zi de zi au o durate de viata mai mare, pastrandu-si in acelasi timp culorile. Ele nu se scamoseaza si nici nu se deterioreaza in vreun fel. Totodata, aceasta masina de spalat rufe are grija sa evite fenomentul de supraspalare care rezulta in urma unor programe prea lungi de igienizare a rufelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, utilziatorii nu trebuie sa-si mai faca griji din cauza tesaturilor fine. Acestea pot fi perfect spalate cu ajutorul masiniiElectrolux EW7F249S, chiar daca sunt realizate din amteriale sintetice sau ceva mai delicate.

Clasa de eficienta energetica a dispozitivului este Clasa A+++. Acest lucru inseamna ca ceea ce va prezentam noi este una dintre cele mai economice masini de pe piata. Iar acest lucru il veti observa uros in momentul in care veti primi factura la curent.

Citeste si despre Whirlpool AWOC5122

Totodata, in cazul acestei masini de spalat vorbim si despre inovativa functie Steam Care. Este vorba de puterea aburului care lasa tesaturile mult mai usor de netezit, dupa ce sunt scoase din masina de spalat. Asa ca de acum incolo nu trebuie sa mai evitati spalarea anumitor articole vestimentare din cauza ca s-ar putea sino foarte tare.

O alta preocupare a producatorilor acestui produs a fost pastrarea prospetimii. Iar ei au reusit acest lucru prin crearea unei masini de spalat eficiente care sa pastreze parfumul care rezulta in urma consumului de detergent sau balsam. Nivelul de zgomat al masinii Electrolux EW7F249S este intre 51 si 75 de db, fiind mai silentioasa decat majoritatea modelelor de pe piata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, vorbim in cazul modelului Electrolux EW7F249S de unul usor piperat, insa nu foarte mare. Nu este nici cea mai ieftina masina de spalat de pe piata, dar nici cea mai scumpa. Am putea spune ca ea este situata undeva la mijloc, adresandu-se mai multor tipuri de cumparatori.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply