Electrolux EW6T4262l

Care sunt beneficiile unei masini de spalat rufe cu incarcare verticala precum Electrolux EW6T4262l? Noi credem ca intuiti deja raspunsul: economisirea de spatiu. Majoritatea masinilor de spalat rufe ocupa foarte mult. Dar ce facem cu baile inguste? Recomandarea noastra este sa investiti intr-o masina cu incarcare verticala, modesta ca design, dar incapatoare pentru rufele intregii familii.(vezi disponibilitatea)

Electrolux EW6T4262l

Despre Electrolux EW6T4262l

Si pentru ca stim ca sunt persoane care nu au incredere in capacitatile unei masini de spalat vase dispusa pe verticala, dati-ne voie sa spunem cum stau lucrurile. Asa ca iata o lista cu avantaje & dezavantaje ale modelului Electrolux.

Electrolux EW6T4262l
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EW6T4262l PerfectCare 600 , 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Motor Inverter, SensiCare, SoftOpening, Display LCD, Alb

Din punct de vedere al numarului de rotatii, in cazul acestei masini de spalat rufe vorbim despre 1200 rpm. Din acest punct de vedere care influenteaza stoarcerea, noi zicem ca e suficient. Sunt si masini care ajung lejer la 1400 sau chiar 1600 rpm, dar asta nu reprezinta un impediment. Cu atat mai mult cu cat stoarcerea puternica influenteaza negativ tesaturile rufelor, ducand la o deteriorare considerabila a acestora.

Despre Electrolux EW6T4262l

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EW6T4262l – Electrolux pentru servicii de lux

Citeste si despre Arctic APL81232XLW3

Adica premium. Pentru astfel putem defini performanta oferita de aceasta masina de spalat rufe. Astfel, mentionam ca modelul Electrolux EW6T4262l nu este doar unul care vine cu incarcare verticala, ci include si o clasa economica foarte eficienta: A+++. Este cea mai economica de pe piata, ceea ce inseamna un consum destul de redus, chiar si atunci cand vine vorba de programe de spalare mai lungi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Iar cand vine vorba de Electrolux EW6T4262l, vrem sa va povestim ceva: acest dispozitiv inteligent include SensiCare, un sistem care duce spre ideea de premium (asa cum v-am precizat deja). Acesta vine cu atributul de a ajusta ciclul de spalare, in fuunctie de greutatea din cuva masinii. Odata cu acest lucru se produce si economisirea: adica optimizarea consumului de apa si energie electrica. Si tot la economisire contribuie si Eco TimeManager.

O alta dotare importanta in cazul acestui model este faptul ca ele ofera o ingrijire aparte hainelor. Iar tesaturile lor raman placute la atingere si sunt delicate chiar si cu pielea sensibila vreme indelungata. Iar acest lucru i se datoreaza tot lui SensiCare si producatorilor care ales bine acest sistem de functionare.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare800 EW8F228S

Si pentru rufele au nevoie de prospetime, exista doua dotari premium in cazul modelului de masina de spalat rufe Electrolux EW6T4262l. Una dintre ele este SoftPlus, care asa cum indica si denumirea, face hainele mai moi. Acest program are rolul de a distribui uniform balsamul de rufe, chiar inainte de ultima clatire. Iar ingrijirea este senzationala.

Un alt aspect care tine de improspatare si mirosuri placute este programul Anti-Allergy, o dotare pe care nu toate masinile de spalat o au si care se dovedeste exceptionala deoarece actioneaza in profunzimea tesaturilor. In plus, acest program este bazat pe tehnologia pe baza de aburi, ceea ce duce la eliminarea bacteriilor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Soft-Opening este dotarea care determina acces facil in ceea ce priveste incarcarea si descarcarea rufelor, pe verticala. Iar pretul acestei masini de spalat Electrolux EW6T4262l nu este cu mult diferit de cel al masinilor orizontale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply