Electrolux EW6C527P

V-ati saturat de toate rufele imprastiate prin balcon, veranda sau baie? V-ati saturat sa asteptati ca ele sa se usuce? Zile in sir, atunci cand temperaturile sunt scazute, nu e asa/ Atunci este clar ce aveti de facut: alegeti un uscator de rufe eficient si inteligent. Iar un astfel de model este Electrolux EW6C527P. (cea mai buna oferta AICI)

Electrolux EW6C527P

Despre Electrolux EW6C527P

Electrolux EW6C527P are un design asemanator cu cel al unei masini de spalat, de cele mai multe ori fiind asezat in aceeasi incapere cu aceasta. Uscatorul include programe special create, astfel incat sa poata usca perfect toate rufele, indiferent de tesaturile din care acestea sunt confectionate.

Electrolux EW6C527P
Uscator de rufe Electrolux EW6C527P, PerfectCare600, Condensare, 7 kg, LCD, Alb

Astfel, scopul sau este de a proteja hainele pe care le asezati in cuva sa, astfel incat sa va puteti bucura de tesaturi curate, uscate si rezistente, vreme mai indelunga. Si avand in vedere cat de mult au crescut in ultima vreme preturile inclusiv in cazul hainelor, este bine sa aveti un aliat in protejarea tesaturilor.

Despre Electrolux EW6C527P

Uscator de rufe Electrolux EW6C527P – de ce este el o alegere inteligenta?

Citeste si despre Hotpoint CAWD 129

Acest model se remarca prin faptul ca este un uscator cu condensare. El vine cu capacitatea de a invalui tesaturile in curenti de aer cald, fapt care ajuta utilizatorul sa obtina rufe perfect uscate, intr-un timp mult mai scurt. Si totul fara ca acestea sa capete un miros neplacut. Dimpotriva. Rufele sunt curate, perfect igienizate si uscate. Iar daca materialul permite, ele pot fi direct purtate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Se intampla uneori ca din neatentie sa patam camasa sau rochia favorita. Iar aceasta are nevoie de o spalare rapida. Dupa ce procesul de spalare se incheie, intra in functiune uscatorul Electrolux EW6C527P, care prin sistemul sau PerfectCare 600 are grija perfecta de tesaturi.

Ba mai mult, sistemul patentat PerfectCare600 are abilitatea de a identifica nivelul de umiditate din fiecare tesatura, astfel incat sa nu seteze o temperatura foarte mare in cazul acestora, iar ele sa ajunga sa se deterioreze. Expunerea la o caldura prea mare, chiar si pe un calorifer electric, este de multe ori motivul pentru care apar probleme atunci cand vine vorba de deteriorarea hainelor ceva mai sensibile.

Citeste si despre Gorenje D8565NA

In ceea ce priveste economisirea, nu trebuie sa va faceti griji. Uscatorul are in dotare SensiCare, un program care regleaza durata uscarii, in functie de nivelul de umiditate din rufe. Si pe langa faptul ca rufele nu au de suferit, nici energia inutila nu ajutnge sa se consume in cazul acestui dispozitiv.

Dincolo de asta, uscatorul are in dotare si un ecran de tipul LCD. Acesta este folosit pentru a comunica cu utilizatorul date importante precum timpul ramas pana la uscarea rufelor aflate in cuva dispozitivului sau ce program trebuie selectat. Si apropo de acest lucru, in cazul acestui uscator vorbim despre un indicator de programe destul de usor de intuit. La toate acestea se adauga si pornirea intarziata, care permite utilizatorului sa seteze dupa bunul plac pornirea acestui uscator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul uscatorului Electrolux EW6C527P nu este mare, caca ne raportam la ceea ce ofera, dar si la pretul uscatoarelor in general. Astfel, acesta este genul de produs care merita atentia utilizatorului modern, care isi doreste mai mult confort atunci cand vine vorba de rufele sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply