Electrolux EW6C428W

Te intrebi daca sa cumperi un uscator de rufe si nu stii ce sa alegi? Noi iti oferim un model destul de incapator pe care sa il folosesti ori de cate ori ai nevoie de multe rufe uscate intr-un timp cat mai scurt. Fie pleci undeva, fie pur si simplu ai nevoie de bluza preferata intr-o dimineata, uscatorul de rufe este exact ceea ce cauti. Avem o sugestie care va va placea cu siguranta. Acesta este chiar uscatorul de rufe Electrolux EW6C428W. Va face viata mai usoara. (vezi oferta de AZI)

Electrolux EW6C428W

Despre Electrolux EW6C428W

Culoarea acestui uscator de rufe este albul, astfel ca acesta se va integra usor in bucatarie. Adancimea de care dispune acesta este de 600 mm. Tot 600 mm are si latimea acestuia. Inaltimea pe care o masoara acesta este de 850 mm. Greutatea pe care o are acest model este de 38.26 Kg.

Electrolux EW6C428W
Uscator de rufe Electrolux EW6C428W, PerfectCare600 Condensare, 8 kg, LCD, Clasa B, Alb

Acest model dispune de tehnologia SensiCare, care va avea grija de rufele dumneavoastra astfel incat sa fie uscate cat mai bine, iar tesatura sa fie protejata. Mai trebuie spus si faptul ca este usor de deschis intrucat hubloul se deschide spre partea dreapta.

Despre Electrolux EW6C428W

Uscator de rufe Electrolux EW6C428W – cateva aspecte privitoare la partea ce presupune caracteristicile tehnice

Citeste si despre Indesit BWSA 71052 W EU

Tipul acestui produs este uscator cu condensare. Acesta are o incarcare frontala, aceasta fiind destul de accesibila. Mai mult, incastrarea sa este tip standard. Tipul panoului de comanda pe care il include acesta este digital, precum si mecanic. Despre acest uscator de rufe mai trebuie spus ca este prevazut cu 12 programe, acestea fiind exact ceea ce va trebuie pentru a putea usca materiale cat mai diverse, dar si cat mai bine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Eficienta energetica a uscatorului de rufe Electrolux EW6C428W apartine clasei B. Alimentarea acestuia se realizeaza pe baza de electricitate. De asemenea, capacitatea de incarcare pe care o are este de 8 kg, o capacitate destul de mare, ceea ce inseamna ca veti putea usca destul de multe rufe, precum si pe cele care sunt mai voluminoase.

Nivelul de zgomot pe care il face acesta atunci cand functioneaza este de 65 dB. Capacitatea cuvei de care dispune aceasta este de 5.28 l. Functia speciala pe care o are acest uscator de rufe este programarea temporizata.

Citeste si despre Albatros WM 7.0

Pe de alta parte, trebuie spus si faptul ca tipul de uscator de rufe Electrolux EW6C428W are si functia de programare intarziata, ceea ce inseamna ca veti putea sa puneti la uscat rufele dorite in timp ce dumneavoastra va rezolvati alte treburi pe acasa.

Despre sistemul SensiCare trebuie spus ca are rolul de a regla durata uscarii rufelor. Astfel, se va regla mai bine nivelul de umezeala si veti economisi timp, dar si energie. Functia Delicate este importanta pentru ca si hainele delicate sa fie uscate. Acest program are rol de a reduce temperatura ciclului respectiv astfel incat sa fie asigurata o ingrijire destul de buna a rufelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, uscatorul de rufe Electrolux EW6C428W este un aparat electrocasnic pe care trebuie sa il aveti in locuinta dumneavoastra. Utilizarea acestuia ofera multe beneficii, iar pretul sau nu este crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply