Electrolux EDH3488GDE

Electrolux este un producator suedez de calitate. Poate ca nu au atat de multe produse premium (mai ales nu la noi pe piata), dar foarte rar am vazut vreun esec de la ei. Asa ca fiecare aparat se prezinta destul de interesant, asa cum se intampla si cu uscatoarele de rufe. Pentru cine se intreaba, un uscator de ajuta sa scapi de stresul de a intinde rufele pe sarma sau prin casa. Este un produs in plus, care ocupa spatiu si care nu este chiar atat de ieftin, dar daca ai o casa mare si un buget decent, atunci cu siguranta merita atentia ta. Iar Electrolux EDH3488GDE (vezi aici pretul de azi) este un model decent, de calitate si destul de mare pentru a face fata cerintelor unei intregi familii.

Electrolux EDH3488GDE

Despre Electrolux EDH3488GDE

Electrolux EDH3488GDE este un model destul de comun in ceea ce priveste aspectul. Acesta nu este in mod necesar un lucru rau, intrucat comun inseamna ca si arata bine. Partea mai putin fericita este ca nu vine cu absolut nimic in plus. Pe de alta parte, sunt atat de putine uscatoare care o fac, incat unul precum acesta chiar nu poate sa fie pus la colt. In general, pastreaza aspectul de masina de spalat si daca nu stii, pe poti confunda pe cele doua cu extrem de mare usurinta. De asemenea, Electrolux EDH3488GDE are si un volum foarte similar cu ceea ce putem intalni la masinile de spalat, mai exact 8 kilograme. Cu alte cuvinte, este de ajuns sa scoti hainele din masina si sa le pui in uscator.

Electrolux EDH3488GDE
Uscator de rufe Electrolux EDH3488GDE, 8 kg, Clasa A++, Inverter, LCD

Revenind la design, aparatul este alb, hubloul seamana perfect cu ceea ce poti gasi la masinile de spalat cu incarcare frontala, iar panoul de control si afisajul cu LCD fac utilizarea una destul de facila. Asadar, modelul este unul pe care ti l-ai putea dori in casa chiar si din acest punct de vedere, desi, in mod evident, functionarea este mai importata.

Electrolux EDH3488GDE

Electrolux EDH3488GDE, un model competent

In mod cert, acest uscator nu este unul chiar ieftin (dar foarte putine sunt asa). Dar acesta este si un avantaj pentru cei care isi doresc un plus de calitate, caci el ofera destula de multa calitate. In primul rand, are programe variate, numai bune pentru majoritatea tipurilor de materiale. Si asta conteaza foarte mult, pentru ca un program se foloseste la bumbac, un material foarte putin pretentios si altul la lana.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Daca vrei, materialele sensibile pot fi uscate mai putin, pentru a nu le deteriora. Astfel, uscatorul poate sa fie setat cu un program mai putin intens, la o temparatura mai scazuta si cu mai putin timp. Dupa va trebui sa pui hainele la uscat pe umeras, dar este necesar pentru a le proteja. In cazul celor mai rezistente insa, Electrolux EDH3488GDE le poate scoate numai bune de pus in dulap, de calcat sau de purtat.

Uscatorul, care toate celelalte, are si un filtru pentru scame. Acesta trebuie insa sa fie si curatat cam dupa fiecare utilizare (sau maxim dupa doua). Din fericire, totul se rezolva rapid, la fel cum se intampla si cu descarcarea rezervorului unde se aduna apa rezultata din condensare (daca se poate, exista si posibilitatea de a-l conecta pe acesta la scurgere, dar totul depinde de cum si unde este instalat aparatul).

In final, cate ceva despre consum. Clasa energetica a modelului este A++, una foarte buna. Bineinteles, este normal sa te astepti ca el sa se vada pe factura. Pana la urma, este vorba despre un alt aparat in casa, dar daca esti dispus sa il incerci, vei vedea si ca Electrolux EDH3488GDE este mai mult decat decent. Cu un consum de maxim 2 kw pe utilizare, diferenta luna la facturi nu va fi nici pe departe atat de mare, iar beneficiile sunt oricum mult mai mari.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Electrolux EDH3488GDE este un uscator de rufe care merita investitia. Este unul dintre acele modele care trec de medie in ceea ce priveste calitate si care pot sa fie cumparate, cu ceva noroc, la un pret decent. Daca vrei sa ai o casa modern echipata si loc pentru asa ceva, atunci e clar ca un uscator ar fi o idee foarte buna. In ceea ce priveste design-ul, aparatul este destul de inspirat, desi nu deosebit, dar functionarea este cea care atrage atentia. In plus, Electrolux e firma serioasa si acesta reprezinta un motiv in plus pentru a-i acorda incredere.

9.5 Total Score
Electrolux EDH3488GDE, un nou uscator de top de la firma suedeza

Electrolux EDH3488GDE este un uscator de rufe care merita investitia fiind un produs de calitate.

PROS
  • Multe programe, bune pentru orice material
  • Capacitate mai mare
  • Consuma putin
  • Motor inverter
CONS
  • Design care nu iese in evidenta
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply