Daewoo DWD-FV5021-2

Masinile de spalat alege cum trebuie va pot fi de un real folos. Acestea pot avea caracteristici care sa se potriveasca cat mai bine necesitatilor familiei dumneavoastra. Iar daca il alegeti pe cel care sa fie exact conform necesitatilor veti obtine rezultate cat se poate de bune. Asa ca, daca va gannditi sa cumparati un nou model cu multe trasaturi multe va recomandam un exemplar din gama Daewoo. Asa ca, un aparat care va va placea fara doar si poate este Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV5021-2. (vezi oferta de AZI)

Daewoo DWD-FV5021-2

Despre Daewoo DWD-FV5021-2

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV5021-2 produce la spalare un nivel de zgomot a carui valoare este de 58 dB. Despre produs mai trebuie spus ca este de culoare alba. Acest model are o adancime de 55.7 cm, precum si o latime care este de 84.5 cm. Greutatea dispozitivului este de 75 kg. Acest model standard are o incarcare care se afla in fata aparatului, fiind ușor de realizat.

Daewoo DWD-FV5021-2
Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV5021-2, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, afisaj electronic, Alb

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV5021-2 are un consum anual de energie de 194 kWh. Puterea consumata este de 0.7 kWh. Avand in vedere faptul ca este un exemplar cu consum mediu anual de apa de 10224 l, acest lucru trebuie luat in considerare cand veti spala rufele.

Despre Daewoo DWD-FV5021-2

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV5021-2 – aspecte referitoare la trasaturile tehnice ale acestui model

Citeste si despre Electrolux EWT1266ELW

Clasa energetica A+++ este o clasa cu un consum scazut, fiind cat se poate de eficienta din acest punct de vedere. Clasa C este necesara pentru eficienta energetica la centrifugare. Cea de la spalare este si ea de tipul clasei A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pe de alta parte, despre acest model mai trebuie spus ca se poate folosi de catre 5-6 membrii ai unei familii, ceea ce este un atu. Capacitatea sa este de 8 kg, o capacitate pe care o recomandam unei astfel de familii pentru a o folosi. In plus, despre centrifugarea aparatului trebuie spus ca are o viteza de 1000 rpm. Centrifugarea aparatului este cea care va emite un zgomot de 76 Db, acesta nefiind un zgomot foarte mare, dar nici foarte mic.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV5021-2 are un timer a carui durata este de 12 h. De asemenea, siguranta oferita de produs este inclusa in functiile: blocare acces interfata, precum si cea de semnalizare finalizare program.

Citeste si despre Bosch WAY32891EU

Datorita programelor diverse pe care le are acest exemplar veti putea diverse tipuri de rufe, precum: lana, bumbac, sintetice, intensiv, spalare zilnica, Eco 20. Programele sunt in numar de 14 si sunt suficiente pentru spalarea rufelor.

Nu pot lipsi nici dispenserele pentru detergent si pentru balsam. Cele 3 trepte la centrifugare pe care le are Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV5021-2 sunt de mare utilitate. Despre programul extra clatire trebuie spus ca asigura o clatire cat mai buna a rufelor, astfel incat orice urma de detergent sa fie eliminata. Programati masina de spalat atunci cand aveti si altceva de facut, acest model avand functia de programare intarziata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV5021-2 este unul dintre produsele care satisfac indeajuns necesitatile oricarei familii, iar rufele vor avea mereu nevoie sa fie spalate. Pretul produsului nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply