Candy GVS HY9A2TCE-S

Atunci cand vrei ca rufele tale sa fie uscate cat mai repede si ai nevoie de un dispozitiv pentru acest lucru, avem o sugestie pentru tine. Este vorba despre un dispozitiv care va fi de mare ajutor in locuinta dumneavoastra. Acesta este din gama Candy si indeplineste numeroase caracterisitici pentru ca dumnevoastra sa va bucurati de rezultatele pe care le veti obtine cu ajutorul acestuia. Mai exact, este vorba despre Uscator de rufe Candy GVS HY9A2TCE-S.(Doar acum la reducere)

Candy GVS HY9A2TCE-S

Despre Candy GVS HY9A2TCE-S

In ceea ce priveste exteriorul acestui exemplar trebuie spus faptul ca este albul. In plus, adancimea sa este de 60 cm. O alta dimensiune importanta a acestuia este latimea sa despre care trebuie mentionat faptul ca este de 59.5 cm. Referitor la inaltimea pe care o are aparatul trebuie spus ca este de 85 cm. Greutatea acestui aparat este de 41 Kg, o greutate potrivita.

Candy GVS HY9A2TCE-S
Uscator de rufe Candy GVS HY9A2TCE-S, Condensare, 9 kg, Conectivitate NFC, Clasa A++, Alb

Uscator de rufe Candy GVS HY9A2TCE-S este un model de uscator cu condensare. Incarcarea sa este frontala, iar panoul de comanda pe care il are este de tip digital. Precizam faptul ca acest model are 14 programe utile pentru a usca urfele exact asa cum trebuie, in functie de materialul pe care il au acestea.

Despre Candy GVS HY9A2TCE-S

Uscator de rufe Candy GVS HY9A2TCE-S – un model care ofera rezultate bune

Citeste si despre Electrolux EW7W368SI

Clasa energetica A++ este cea care va conferi un consum cat se poate de redus de curent electric, astfel ca dumnevoastra veti da mai putini bani pe facturile la curentul electric. Este important de precizat si fatul ca acest model are un interior destul de spatios, acesta fiind de 9 kg. Astfle, putem vorbi despre un model care poate usca rufele pentru o familie formata din 3-4 membrii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Ca zgomot, acesta are un nivel de 67 db. Include si un hublou cu o deschidere spre partea stanga. Referitor la functiile pe care dispune aparatul trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind: Display digital, NFC, Pornire intarziata.

Despre prgramele la uscare pe care le are acesta trebuie mentionat ca sunt urmatoarele: Bumbac, Calcare usoara, Prosoape, Paturi, Sintetice, Camasi. Tot programe pentru uscare sunt si cele pentru rufe Colorate, Sport, Lana, Jeans, Anti-alergie, Indepartarea incretiturilor, Improspatare.

Citeste si despre Samsung WW90M644OPX/LE

Amplasat in usa uscatorului si usor de indepartat este rezervorul Easy Care pe care il are acest model. Acesta are rolul de a colecta apa care se utilizeaza in timp ce se usuca rufele. Astfel, aceasta poate fi refolosita, ceea ce reprezinta un plus intrucat aceasta se poate folosi pentru a uda plantele sau pentru a calca rufele.

Un astfel de uscator de rufe va sti cum sa usuce rufele. Astfel, cu ajutorul controlului temperaturii, precum si miscarii corespunzatoare a tamburului, acesta va usca acest material. Pentru a economisi timp in care puteti face altceva, acesta are un program pentru intarzierea ciclului de uscare. Astfel, puteti programa ca acest program sa aiba loc atunci cand dumnevoastra faceti alte activitati si sa va puteti bucura de acesta. Despre acest produs mai trebuie spus si faptul ca detine si functia Super Easy Iron.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Aceasta se refera la detectarea nivelului de umiditate, care se va realiza cu ajutorul unei miscari speciale a tamburului. In plus, calcarea rufelor nu va dura mult. Uscator de rufe Candy GVS HY9A2TCE-S este un exemplar care are un pret potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply