Candy CSWS40 364D/2-S

Te gandesti si tu ca este momentul sa iti schimbi masina de spalat? Iti doresti ceva frumos, de calitate si modern pentru tine si familia ta? Atunci, Candy CSWS40 364D/2-S este ceea ce cauti! Daca vrei sa afli mai multe despre acest model, ramai pe aceasta pagina!(ACUM la reducere)

Candy CSWS40 364D/2-S

Despre Candy CSWS40 364D/2-S

Un prim aspect pe care as vrea sa ti-l prezint este cel legat de design-ul sau si anume, faptul ca are culoarea alba. De asemenea, Candy CSWS40 364D/2-S este o masina de spalat ingusta, avand o adancime de numai 40 de cm. Este, practic, un model slim. Asta inseamna ca va ocupa un spatiu mai mic decat masinile de spalat clasice.

Candy CSWS40 364D/2-S
Masina de spalat rufe cu uscator Candy CSWS40 364D/2-S, Slim, Spalare 6kg, Uscare 4kg, 1300 RPM, 16 programe, Functie aburi, Clasa B, Alb

Si, daca tot suntem la capitolul dimensiuni, trebuie sa stii ca are o latime de 60 de cm si o greutate de numai 62.5 kg. Cat priveste capacitatea ei, tu vei putea introduce pana la 6 kg de haine. Candy CSWS40 364D/2-S este prevazuta cu un panou de comanda atat mecanic, cat si digital si cu un hublou care se deschide spre stanga.

Despre Candy CSWS40 364D/2-S

Functii speciale ale masinii

Citeste si despre Samsung WW70J5345FW/LE

Principala functie pe care vreau sa ti-o prezint si pe care o vei aprecia este functia Abur. Aceasta are rolul de a curata hainele in profunzime si de a le igieniza. Daca ai copii, atunci stii cat este de important ca ei sa aiba mereu hainute curate, care sa nu contina bacterii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

De asemenea, Candy CSWS40 364D/2-S prezinta si tehnologia NFC, adica Near Field Communication. Aceasta reprezinta o comunicare in camp apropiat prin wireless, ce permite dispozitivelor care prezinta functia mentionata, sa comunice prin unde radio, numai prin apropierea la o distanta mai mica de 10 cm.

Candy CSWS40 364D/2-S prezinta un nivel al zgomotului din timpul spalarii de 60 dB, valoare considerata redusa si care nu te va deranja nici pe tine, nici pe cei dragi tie. Doar zgomotul din timpul centrifugarii este ceva mai mare insa, la fel, nu va depasi limita considerata acceptabila. In ceea ce priveste viteza maxima de centrifugare la care poate sa ajunga masina de spalat, aceasta este de 1300 de rotatii pe minut.

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Daca ai nevoie ca hainele tale sa aiba un grad mai mare de uscare in momentul in care le scoti din masina de spalat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa selectionezi programul de uscare rapida cu care este prevazut acest model.

Ceea ce as vrea sa iti mai spun despre Candy CSWS40 364D/2-S este faptul ca face parte din clasa energetica B, in ceea ce priveste eficienta sa energetica si clasa A, in ceea ce priveste eficienta sa la spalare. Aceasta masina de spalat are un consum standard de 4.85 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, daca si tu iti doresti sa te bucuri de un elecrocasnic modern, care sa te ajute sa economisesti nu numai timp, dar si energie, atunci, vei opta pentru aceata masina de spalat de la Candy. Si, sa nu uitam ca, hainele tale vor fi mereu foarte curate, perfect igienizate si gata de a fi purtate zi de zi!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply