Candy CBWM 814D-S

CANDY CBWM 814D-S este genul de produs incorporabil. Acest lucru inseamna ca ea se poate integra in mobilierul oricarei incaperi. Cu atat mai mult cu cat designul este unul placut si usor de asortat. Masina este imbracata intr-o carcasa de culoare alba si se asorteaza cu restul decorului in care are loc integrarea. (vezi oferta de AZI)

Candy CBWM 814D-S

Despre Candy CBWM 814D-S

La toate acestea, se adauga si faptul ca ea vine cu o capacitate destul de buna. Vorbim in cazul sau despre 8 kg de rufe care pot fi spalate simultan si nu mai putin de 1400 rpm, care influenteaza stoarcerea rapida a rufelor, fara ca acestea sa fie deteriorare. Masinile de spalat din ultima vreme, inclusiv CANDY CBWM 814D-S au devenit mai delicate cand vine vorba de acest aspect.

Candy CBWM 814D-S
Masina de spalat rufe incorporabila CANDY CBWM 814D-S, 1400 rpm, 8kg, Clasa A+++, Alb

Astfel, ele au facut tamburul sa aiba o serie de miscari controlate care duc si la un nivel de zgomot un pic mai redus. Mai precis, in cazul acestui model el este de 77 db in timpul centrifugarii si 56 de db in timpul programului de spalare normal.

Despre Candy CBWM 814D-S

Masina de spalat rufe incorporabila CANDY CBWM 814D-S � o masina cu dimensiuni mici, dar capabila de performante mari

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU

CANDY CBWM 814D-S da dovada, in primul rand, de performante in ceea ce priveste economisirea de energie electrica. Astfel, ea face parte din clasa A+++, avand un consum redus la fiecare ciclu de spalare. Chiar si in cazul programelor ceva mai intensive, care actioneaza in profunzime asupra petelor. De altfe, A+++ este si cea mai economica de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O dotare aparte a acesteia o reprezinta KG detector. Mai precis, masina de spalat isi da seama singura cate kg de rufe se afla in interiorul cuvei sale pentru a putea adapta consumul de resurse, inclusiv de apa sau detergent. Iar acest lucru scuteste utilizatorul de risipa inutila.

CANDY CBWM 814D-S este o masina de spalat care ofera rezultate exceptionale in 59 de minute. Chiar daca programul este scurt, rufele sunt bine igienizate, iar petele dificile sunt indepartate corespunzator de pe tesaturi. Iar acest lucru este valabil chiar daca este vorba de pete mai adanci.

Citeste si despre Bosch WAB20061BY

CANDY CBWM 814D-S este un produs incorporabil care vine cu atributul de a avea o incarcare standard. La toate acestea se adauga si faptul ca pornirea ei poate fi amanata. Iar amanarea poate fi realizata cu cateva ore, pana cand utilizatorul dispune de timpul necesar pentru a putea trece la spalarea eficienta a hainelor.

Dintre programele speciale, il amintim pe cel pentru lana, ideal pentru paturi sau pulovere mai groase si pe cele rapide. Spre deoserbire de alte masini de spalat rapide, in cazul acesteia vorbim despre urmatoarele tipuri de programe scurte: 14 min, 30 de min, 44 de min, si 59 de minute. Numarul total al programelor din dotare este de 12.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este bun, daca ne raportam la dotarile sale. De asemenea, trebuie avut in vedere si consumul. Vorbim despre doar 196 kWh anual si despre 9850 L. Dimensiunile sunt si ele standard si sunt de 54,5 x 59,6 x 82 cm. Asadar, o masina potrivita pentru mai multe tipuri de bai sau bucatarii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply