Bosch WTW8761BY

Pentru a avea mereu rufele de care aveti nevoie la indemana este recomandat un uscator de rufe care sa le usuce. Astfel, pentru cei care isi cauta un astfel de uscator de rufe este recomandat modelul de uscator de rufe Bosch WTW8761BY.(Doar acum la reducere)

Bosch WTW8761BY

Despre Bosch WTW8761BY

Este un uscator de rufe de culoare alba, iar marimea este potrivita. Astfel, precizam faptul ca acesta are o adancime ce masoara 59.9 cm. Despre latimea pe care o detine exemplarul trebuie spus ca este de 59.7 cm. Ca inaltime, acesta masoara 84.2 cm. Despre greutatea pe care o include trebuie spus ca este de 56.5 Kg. Include un cablu cu o lungime de 1.45 m.

Bosch WTW8761BY
Uscator de rufe Bosch WTW8761BY, Condensare si pompa de caldura, 9 Kg, Tambur iluminat, Clasa A++, Alb

Uscator de rufe Bosch WTW8761BY este un model cu condensare si are pompa de caldura. Incarcarea acestuia este frontal, ceea ce inseamna ca va fi usor de realizat. Despre acest uscator de rufe ste important de specificat faptul ca detine un panou de comanda de tip digital si touch screen. Precizam despre acesta faptul ca are destul de multe programe, care vor fi folositoare pentru uscarea rufelor. Este vorba despre 12 programe din dotarea sa.

Despre Bosch WTW8761BY

Uscator de rufe Bosch WTW8761BY – despre programele, clasa de eficienta energetica si alte trasaturi ale sale

Citeste si despre Beko WMY71443LB2

Uscator de rufe Bosch WTW8761BY include calasa energetica A++, aceasta fiind o clasa de eficienta ce ofera performante in ceea ce priveste consumul scazut de curent electric. Eficienta energetica uscare este de tipul clasei A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Alt aspect important despre acest model este faptul ca are o capacitate de incarcare buna, aceasta fiind de 9 kg. Uscatorul de rufe din gama Bosh are o alimentare pe baza de electricitate. Zgomotul pe care il produce acesta de 64 db va indeamna sa il asezati int-un loc mai indepartat de cel in care va aflati. Trebuie precizat faptul ca deschiderea hubloului se realizeaza spre partea stanga. Functiile speciale ale sale sunt programarea temporizata si senzorul de umiditate, precum si Tambur cu iluminare interioara LED.

La uscare, programele pe care le are acest uscator de rufe Bosch WTW8761BY sunt Afanare lana (fara uscare), Mix, Prosoape, Pilote, Program temporizat – aer cald, Program temporizat – aer rece, Bumbac, Sintetic, Allergy Plus, Sport/Fitness, Tesaturi inchise la culoare, Bluze/Camasi Delicate. Despre tehnologiile de la baza sa trebuie spus ca sunt AutoDry Technology si Sensitive Drying System. Despre Sensitive Drying System trebuie spus ca este tehnologia care va usca rufele in mod uniform.

Citeste si despre Miele WCE670 WCS

Acest lucru se datoreaza tamburului care are o structura unica. Aceasta va permite circulatia aerului cald in mod eficient pentu ca rufele dumneavoastra sa se usuce cat mai eficient.

Este necesar de spus faptul ca acest exemplar are un condensator care prezinta functia de auto-curatare, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie sa il curatati. Acest model are pereti laterali AntiVibration care sunt utili impotriva vibratiilor ce apar in momentul functionarii acestuia.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Uscatorul de rufe Bosch WTW8761BY este un produs care se prezinta destul de bine din punct de vedere al trasaturilor sale, functii, programe si capacitate. Pretul sau este unul crescut, insa, merita o astfel de investitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply