Bosch WTW85550BY

Daca faceti parte dintr-o familie mereu pe graba, unde se spala destul de mult si are nevoie de haine uscate cat mai repede, trebuie sa luati in considerare achizitia unui uscator de rufe. Acesta va fi ajutorul de care aveti nevoie in astfel de situatii. Noi va recomandam un produs bun, acesta fiind uscatorul de rufe Bosch WTW85550BY (doar aici cu pret redus).

Bosch WTW85550BY

Despre Bosch WTW85550BY

In ceea ce priveste carcasa acestui uscator de rufe, trebuie spus ca este de culoare alba, insa nu trebuie sa va faceti griji, intrucat se curata destul de usor, avand in vedere diversitatea detergentilor de pe piata. Adancimea sa este de 59.9 cm, aceasta fiind potrivita. In plus, latimea masoara si ea 59.8 cm. Inaltimea pe care o are este de 84.2 cm, aceasta fiind o dimensiune intalnita la multe modele.

Bosch WTW85550BY
Uscator de rufe Bosch WTW85550BY, SelfCleaning Condenser, 9 kg, 14 programe, Clasa A++, Alb

O informatie importanta despre acest uscator de rufe face referire la numarul programelor sale, acestea fiind in numar de 14, pe care le puteti utiliza in functie de necesitatile pe care le aveti. Incarcarea permisa de catre acest model este frontala. De altfel, incastrarea sa este standard. La acest uscator de rufe se regaseste un panou de comanda de tip digital.

Bosch WTW85550BY

Informatii referitoare la caracteristicile tehnice ale uscatorului de rufe Bosch WTW85550BY

Unul dintre marile plusuri ale acestui uscator de rufe este clasa de eficienta energetica, aceasta fiind A++. Economiile la curentul electric sunt unele destul de mari, astfel incat sa puteti pastra bani pentru a-i folosi in alte moduri. Eficienta energetica la uscare se incadreaza in clasa B. Este un aparat electrocasnic a carui alimentare este pe baza de curent electric.

Vezi AICI ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Uscatorul de rufe Bosch WTW85550BY are o capacitatea de incarcare este de 9 kg, acesta fiind tocmai bun pentru familiile mai extinse, unde se spala multe rufe. Trebuie avut in vedere si nivelul sau de zgomot produs in timpul functionarii, acesta fiind de 65 dB. Hubloul acestuia se deschide usor, spre partea dreapta. Importanta este si functia antialergica, aceasta fiind necesara pentru a evita alergiile ce pot aparea din diferite cauze.

Bosch WTW85550BY – un aliat de nadejde pentru locuinta dumneavoastra

De remarcat este si functia de siguranta pentru copii, acestia fiind cei mai predispusi la accidente, tocmai de aceea, achizitionand acest uscator de rufe, nu va trebui sa va faceti griji din acest punct de vedere.  Acest model este prevazut cu programul de uscare usoara, astfel ca, dumneavoastra vor fi tratate cu grija.

Din dotarea uscatorului de rufe Bosch WTW85550BY nu lipseste nici tehnologia SensitiveDrying, care va usca imbracamintea cat mai bine. Acest lucru se datoreaza unei structuri mai fine a tamburului, dar si fluxului de aer cald.

Mai include si tehnologia ComfortControl, datorita careia, acest dispozitiv se va utiliza mai usor.

In plus, sigiliul ECARF este special creat pentru pielea sensibila, dar si contra alergiei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Acest model include si un condensator cu auto-curatare, ceea ce reprezinta un mare avantaj, intrucat nu va mai trebui sa il curatati dumneavoastra. Acesta se va usca automat in timp ce va usca hainele. Mai mult, avand si pompa de caldura, acest lucru va insemna o economie la curentul electric. Uscatorul de rufe Bosch WTW85550BY are un pret usor ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo