Bosch WTW85540EU

Daca va aflati in cautarea unui uscator de rufe usor de folosit, Bosch WTW85540EU (vezi oferta aici) este raspunsul. Acesta vine cu o capacitate generoasa, cu  o multime de programe inteligente si un consum redus. Acestea sunt argumentele care ne-au convins pe noi sa-i realizam o recenzie completa, astfel incat sa va ajutam sa luati decizia corecta in ceea ce-l priveste.

Bosch WTW85540EU

Despre Bosch WTW85540EU

De ce este nevoie de un astfel de produs? Ei bine, el isi face treaba excelent. Este capabil sa usuce rapid rufele, indiferent ca este vorba de lenjerii de pat mari, de haine cu tesaturi groase precum lana sau altele asemenea. Partea interesanta este ca face acest lucru fara a deteriora in vreun fel tesaturile. Totul se realizeaza in conditii bune, gratie unor tehnologii inovatoare de la Bosch.

Bosch WTW85540EU
Uscator de rufe Bosch WTW85540EU, SelfCleaning Condenser, 9 kg, 15 programe, Clasa A++, Alb

Alte lucruri pe care trebuie sa le stiti despre uscatorul Bosch WTW85540EU

Uscatorul de rufe Bosch WTW85540EU este genul de produs care dispune de ActiveSteam, o tehnologie care reduce considerabil cutele, datorita aburilor care au rol de netezire. Dincolo de faptul ca aceste urme sunt netezite, rolul aburului este mai important decat atat: el duce la revitalizarea rufelor.

Bosch WTW85540EU

Uscatorul face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna ca este un model destul de economic. Acest lucru duce la un consum redus, chiar daca pretul pe care utilizatorul trebuie sa-l plateasca initial este unul destul de pieperat. Uscatorul este mai scump decat o masina de spalat obisnuita, desi are o forma asemanatoare cu aceasta. Culoarea sa este alb, iar dimensiunile de 59,9 x 59,8 x 84,2 cm sunt unele pe care le-am putea considera potrivite.

Dincolo de acest lucru, Bosch WTW85540EU vine cu un 15 programe care sunt ideale pentru mai multe tipuri de tesaturi, inclusiv cele delicate precum matasea. Totodata, utilizatorul poate alege din trei trepte: uscare intensiva, usoara si normala. Capacitatea de incarcare poate fi catalogata drept generoasa, aceasta fiind de 9 kg. Ce inseamna acest lucru? Inseamna mai mult decat cea a unei masini de spalat rufe obisnuita.

Si stiti cui se datoreaza uscarea delicata? Unui sistem inovativ cunoscut sub numele de Sesntive Dry sistem. Acest are grija ca rufele sa fie perfecte, moi, datorita unei bune eficientizari a sistemului de aer cald, astfel incat sa nu deterioreze nicio microfirba.

Peretii laterali ai uscatorului Bosch WTW85540EU dau dovada de un sistem numit Antivibration. Acesta confera stabilitate si opreste vibratiile deranjante care ar putea produce zgomot, enervandul pe utilizator. Cei care apreciaza acest lucru sunt cei care au copii mici care sunt foarte sensibili la poluarea fonica, ajungand sa se sperie usor. Acelasi lucru este valabil si pentru cei cu animale de companie precum caini si pisici. Acestea sunt foarte fricoase. Insa, in cazul uscatorului prezentat, chiar nu aveti de ce sa va faceti griji.

Concluzii

In cazul uscatorului Bosch WTW85540EU se poate vorbi si de o tehnologie avansata atunci cand vine vorba de control. Controlul este intuitiv, fiind bazat pe un ecran touch screen. Greutatea acestui model este de 54 de kg, ceea ce reprezinta o greutate medie. Referitor la deschiderea hubloului, aceasta se realizeaza drept.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo