Bosch WOT24457BY

Fiecare locuinta poate fi utilizata intr-un anumit mod si poate fi utilata intr-un anumit mod iar acesta depinde de preferintele pe care le are fiecare. Functie de prioritati putem sa avem si anumite elemente electrocasnice pe care sa le utilizati in a va face viata mai usoara si in unele cazuri poate fi vorba chiar si despre alegerea unui model Bosch WOT24457BY.(vezi oferta de AZI)

Bosch WOT24457BY

Despre Bosch WOT24457BY

O masina de spalat noua poate fi varianta optima in cazul in care discutam despre ceea ce inseamna utilizarea unui model vechi, depasit si cu probleme dar poate fi vorba si despre alegerea Bosch WOT24457BY pentru a utila o locuinta goala.

Bosch WOT24457BY
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Bosch WOT24457BY, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Unele persoane se pot lega de partea de pret de achizitie insa acest lucru poate fi depasit si explicat destul de usor si nu doar datorita numelui producatorului acestui model.

Despre Bosch WOT24457BY

Suficient pentru Bosch WOT24457BY

Citeste si despre Miele W 668 WPM

Lipsa spatiului poate fi o problema cu care se confrunta foarte multi insa in acelasi timp poate fi vorba despre alegerea elementelor functie de prioritati. In unele locuinte insa Bosch WOT24457BY poate fi varianta optima pentru a face economie de spatiu dar in acelasi timp pentru a avea tot ceea ce poate sa insemne modern la o masina de spalat rufe cu incarcare verticala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Modul de incarcare va poate ajuta cu siguranta sa faceti unele economii dar trebuie vazuta si partea de caracteristici constructive ce va dicta posibila pozitie a acestui model. Pentru partea de inaltime a masinii de spalat va fi nevoie sa alocati un spatiu de 90 cm la care se adauga si rabatarea capacului, pentru latime aveti nevoie de un spatiu de 40 cm in timp ce pentru adancime este vorba despre 65 cm.

Dimensiunea nu reprezinta totul cand vorbim despre masini de spalat pentru ca foarte mult conteaza si cat de eficienta poate fi iar de la acest punct avem partea de capacitate de incarcare de 7kg. Avand posibilitatea de a spala atat de multe rufe trebuie sa vedeti si ce implicatii va avea acest lucru asupra consumului de resurse si veti avea pentru apa un consum mediu anual de 9240l iar pentru energia electrica un consum mediu de 174 kWh.

Citeste si despre Beko WMY71443LB2

Consumul si utilizarea sunt direct legate si de pozitionarea Bosch WOT24457BY in clasele de eficienta si este vorba in principal de pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++. Aceasta pozitionare sau caracteristica avantajoasa se leaga cu siguranta si de tehnologiile ce stau la baza functionarii si unde avem cele Active Water, AquaTronic sau Allergy Plus.

Cu siguranta tehnologiile se vor regasi si in partea de calitate a procesului de spalare si asta prin prezenta unor programe speciale pe langa cele clasice. Pentru a spala si repede si a avea rufe si uscate repede veti putea sa va ajutati de un program de spalare rapida de 15 minute si de viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai avem partea de utilizare in siguranta a Bosch WOT24457BY prin prisma unor functii precum cea de blocare a accesului la interfata de control, detectarea automata a cantitatii sau prezenta unui sistemul de etanseizare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply