Bosch WDU28540EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Avantajele unei masini de spalat rufe cu uscator sunt incontestabile. In primul rand, aceasta inseamna nu doar o perfecta igienizare. Ci si spalare, astfel incat utilizatorul sa aiba libertatea de a purta direct hainele, chiar dupa ce au fost scoase din masina de spalat. In acest fel, vorbim de o considerabila economisire de spatiu. Fara sarme intinse prin apartament si fara timpi de asteptare mari. Din punct de vedere al brandurilor care stau foarte bine la acest capitol amintim masina de spalat rufe Bosch WDU28540EU.(vezi disponibilitatea)

Bosch WDU28540EU

Despre Bosch WDU28540EU

Atunci cand vine vorba de capacitate, putem spune ca masina de spalat rufe cu uscator Bosch WDU28540EU sta foarte bine la acest capitol. Iar asta datorita faptului ca ea are o capcitate excelenta de 10 kg atunci cand vine vorba de spalare si 6 kg atunci cand vine vorba de uscare. In ceea ce priveste spalarea, acest detaliu o face o masina excelent de incapatoare pentru o intreaga familie cu copii, fara a fi necesar ca acestia sa spele foarte des.

Bosch WDU28540EU
Bosch WDU28540EU

Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WDU28540EU, 10 Kg spalare/ 6 Kg uscare, 1400 rpm, Clasa A, Alb

Din punct de vedere al numarului de rotatii, punem spune ca modelul Bosch WDU28540EU sta foarte bine. Este vorba de 1400 de rpm, ceea ce inseamna Desigul este simplu si mizeaza pe culoarea alb imaculat. Este, in orice caz, o masina foarte usor de asortat.

Despre Bosch WDU28540EU

Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WDU28540EU – un produs care aduce rezultate excelente in spalarea rufelor

Citeste si despre AEG T8DBC49S

Avand in vedere faptul ca este o masina de spalat cu uscator, nu putem spune ca aceasta este foarte economica. Mai precis, ea face parte din clasa A, ceea ce o face mai putin economica decat modelele din clasele A+ sau A++. Ba mai mult, unele masini ajung si la clasa A+++. Totul depinde de cat de mult au investit producatorii in acest capitol.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Insa, chiar daca nu este foarte economica, modelul de masina Bosch WDU28540EU poate garanta o uscare delicata a rufelor, astfel incat acestea sa fie perfect curate, dar si uscate.

Dincolo de asta, cuva masiniii este speciala si permite o distribuire uniforma a apei in interior, astfel incat tesaturile sa fie pe deplin inconjurate de apa. Si nu doar cuva este speciala, ci si motorul. Acesta determina o functionare silentioasa a masinii de spalat rufe Bosch WDU28540EU, astfel incat sa nu-i deranjeze pe vecini sau pe ceilalti membrii ai casei.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare800 EW8F228S

Iar pentru a fi pe deplin silentioasa, peretii masinii de spalat sunt de tipul; AntiVibration. Acest lucru determina mai putine vibratii si un zgomot deloc deranjant, chiar si in timpul centrifugarii.

Din punct de vedere al gestionarii apei, putem spune ca aceasta masina de spalat sta excelent. Iar asta datorita faptului ca ea are in dotare filtrul Active water Plus. Acesta determina economisire de bani si protejarea mediului inconjurator, astfel incat sa nu se ajunga la risipa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii de spalat Bosch WDU28540EU este marisor. Insa, nu il putem cataloga drept pret exagerat. Este un pret care se inscrie in parametrii, am putea spune, fiind vorba de un produs care aduce o eficienta deosebita. La toate detaliile amintite anterior, se adauga si o serie de programe care sunt adaptate tuturor tipurilor de tesaturi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply